Madde bağımlısı sevgilisine kaçarken...

Madde bağımlısı sevgilisine kaçarken...
Bursa’da 16 yaşındaki Kübra, ağabeylerinin görüşmesine izin vermediği madde bağımlısı sevgilisine kaçarken canından oldu.

Bursa'da 2 yıl önce tanışan 16 yaşındaki Kübra Dikmeli ile aynı yaştaki Engincan B. bir süre sonra sevgili oldu. Engincan'ın uyuşturucukullandığını duyan genç kızın ağabeyleri Semih ve Sinan Dikmeli ise görüşmemesi konusunda uyardı. Ancak ikili görüşmeyi sürdürdü.

Ağabeylerinin baskıları nedeniyle birkaç kez evden kaçan Kübra Dikmeli her defasında bulunarak ailesine teslim edildi. Sevgililerin görüşmelerini engelleyemeyen ağabeyleri, sonunda genç kıza öğrenim gördüğü Yıldırım ticaret meslek lisesini de bıraktırarak eve kapattı. Genç kızın, balkondan attığı notlarla haberleşebilen 2 sevgili ise kaçmaya karar verdi. Önceki gece, 2 arkadaşı ile birlikte evin önüne gelen Engincan B. sevgilisini beklemeye başladı.

Saat 02.00 sıralarında önce kıyafetlerinin bulunduğu çantayı aşağıya atan genç kız, ardından odanın perdesini ve çarşafını birbirine ekleyerek, yağmur suyu tahliye kanalına bağladı. Çarşafa uzanırken dengesini kaybeden genç kız, sevgilisinin gözleri önünde beton zemine düştü. Genç kız olay yerinde can verdi. Gözaltına alınan Engincan B.'nin üzerinde, kokainden 3 kat daha etkili olan metamfetamin ve bu uyuşturucuyu kullanmak için bir aparat bulundu.

'İNŞALLAH DÜŞMEM'

Genç kızın olaydan önce sevgilisine yazıp balkondan attığı notlar da Engincan B'nin üzerinden çıktı. Notlardan birinde, "Tamam ben oraya kadar incem çarşafları birbirine bağlayarak şimdi düşünüyorum. O çarşafı nereye bağlayayım. Ama incem, inşallah düşmem" yazdığı görüldü. 

Genç kızın ağabeyi Sinan Dikmeli ise "Çelik kapıyı içeriden kilitlemiştim. Anahtar da üzerindeydi. İstese açıp çıkabilirdi. Ama yağmur suyu giderine kumaş bağlayıp, inmeye çalışmış" dedi.

Gözaltına alınan Engincan B.'nin cebinden, Kübra'nın yazdığı notlar çıktı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum