iPhone 8 İstanbul'da satışa çıktı! İnsanlar kuyruk oldu...

iPhone 8 İstanbul'da satışa çıktı! İnsanlar kuyruk oldu...
Günümüzde kimi insanlar yiyecek ekmek bulmakta güçlük çekerken, kimileri de bakın ne yapıyor! Bir telefon firmasının yeni ürününü almak için İstanbul'da insanlar uzun kuyruklar oluşturdu.

Apple'ın, meraklıları tarafından sabırsızlıkla beklenen yeni modeli iPhone 8 İstanbul'da satışa sunuldu. iPhone meraklıları, saat 00.00'dan itibaren yeni telefonlarına kavuştu.

Apple'ın yeni ürünü iPhone 8 Türkiye'de gece saat 00.00 itibariyle satışa sunuldu. Türkiye'ye ilk kez getirilen yeni model telefon satışa sunulmadan önce çok sayıda müşteri Kadıköy Bağdat Caddesi'ndeki GSM şirketi önünde beklemeye başladı.

Saatler 00.00 sıraların mağaza kapısının açılmasıyla bekleyen müşteriler İphone 8 ile buluştu.

İphone 8 4199 TL ile 5549 TL arasında satışa sunuldu. iPhone 8'i ilk alan Asrın Köklü "Çok mutluyum aylardır bekliyordum" dedi.

KABLOSUZ ŞARJ ÖZELLİĞİ GELDİ

İlk bakışta tasarım açısından iPhone 7 modelleriyle benzer görünen iPhone 8'in detaylarında önemli yenilikler var. Uzun zamandan beri metal kasa kullanan Apple, bundan vazgeçerek iPhone 8 modelleriyle arka yüzeyi cam bir tasarıma geçti.

59e92c137152d83ab4b81012.jpg

Özellikle altın rengi modelleri tasarım açısından dikkat çekiyor. iPhone 8 modellerin diğer dikkat çeken özelliği ise kablosuz şarj. Bu da kullanıcıları kablolardan kurtarmak açısından önemli bir özellik. Modelin A11 Biyonik işlemcisiyle performans da arttırıldı. Ayrıca kamera performansı ve pil performansı da iPhone 8'in dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum