FETÖ'cülerin Adil Öksüz korkusu

FETÖ'cülerin Adil Öksüz korkusu
Etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanmak amacıyla ifade veren sanık İ.D.Ç, FETÖ'nün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen Adil Öksüz ile ilgili de bilgiler verdi.

İzmir'de, Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik soruşturmada hakkında dava açılan örgütün havacı subaylarından sorumlu mahrem abisi, FETÖ'nün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen Adil Öksüz ile ilgili bilgiler paylaştı.

ADİL ABİ KIZACAK

İ.D.Ç, FETÖ'nün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen firari Öksüz'ün örgütte önemli bir konumda olduğunu sonradan öğrendiğini savundu.

Adil Öksüz'ü hiç görmediğini ileri süren İ.D.Ç, "Konya'da mahrem hizmetlere bakarken Ali Cingitaş'ın ağzından birçok defa 'Adil abi kızacak, Adil abi şöyle der, Adil abi böyle der.' tarzında sözler duydum. Darbeden sonra medyada ismini gördükten sonra bu kişinin Cingitaş'ın bahsettiği şahıs olabileceğini düşündüm. Çünkü biz de havacı subaylara bakıyorduk. Adil Öksüz'ün de havacı subayların imamı olduğunu darbeden sonra duydum." şeklinde ifade verdi.

Konya'da görev yaptığı sürede işsiz olan sivil imamların Ankara'da medikal ürün satan bir şirket üzerinden maaş aldıklarına işaret eden İ.D.Ç, Öksüz'ün de tıbbi malzeme satan bir şirketinin olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.