Ali Koç itiraf etti! 'Kazanma şansım...'

Ali Koç itiraf etti! 'Kazanma şansım...'
Fenerbahçeli taraftarların büyük bir çoğunluğu Ali Koç'un başkan olacağı hayaliyle yaşarken, Koç'tan yaklaşan seçimler öncesi sarı-lacivertli taraftarları üzecek bir itiraf geldi.

Fenerbahçe'de gelecek yıl düzenlenecek seçimde başkanlığa aday olacağını açıklayan Ali Koç'tan Aziz Yıldırım ile girişeceği yarış hakkında sürpriz bir itiraf geldi.

CNN Türk’te Hakan Çelik’in sunduğu ‘Hafta Sonu’ isimli programa katılan Galatasaray’ın eski yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak, Ali Koç’un Fenerbahçe Kulübü’ne başkan adayı olması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

'Kazanma şansım...'

Geçtiğimiz günlerde Ali Koç ile bir araya geldiklerini belirten Abdurrahim Albayrak, Ali Koç’un kesinlikle adaylıktan vazgeçmeyeceğini belirtti. Konu ile ilgili sohbet ettiklerini belirten Abdurrahim Albayrak, Ali Koç’un “Kendime söz verdim. Bu nedenle adaylıktan asla vazgeçemem. Ancak Aziz Yıldırım ‘Ben aday olmuyorum’ demezse kazanma şansım çok yüksek değil” dediğinin söyledi.

Abdurrahim Albayrak, Ali Koç’un Fenerbahçe Başkanı olmayı hak eden bir isim olduğunun da altını çizdi. Galatasaray ile Fenerbahçe başkanlarını kıyaslayan Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçeli iş insanlarının takımlarına sahip çıktıklarını, Galatasaraylı iş insanlarının ise daha çok bu işlerden uzak durmayı tercih ettiğini savundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.