Şehit olan arkadaşının acısına dayanamadı!

Şehit olan arkadaşının acısına dayanamadı!
Yanında şehit olan arkadaşının acısına dayanamayarak geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden polis Fatih Seven son yolculuğuna uğurlandı.

Ankara’nın Kahramankazan İlçesi'nde 10 gün önce mevsimlik işçi iki aile arasında kız kaçırma davasıyla ilgili silahlı saldırıda yaralanan Fatih Seven, yanındaki polis memuru arkadaşı Muhammet Uz’un şehit olmasının acısına daha fazla dayanamayarak kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Kahramankazan İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’nde 10 yıldır görevli polis memuru 2 çocuk babası 46 yaşındaki Fatih Seven, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

4 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ OLAYLAR ZİNCİRİ

Olay, 10 gün önce Kahramankazan İlçesi’nde mevsimlik işçi iki aile arasında kız kaçırma olayının ardından çıkan 3 ayrı silahlı çatışmada 2 kişi ölürken, 1 polis şehit olmuş, 1’i polis ve 8 kişide yaralanmıştı. Polatlı İlçesi'nde mevsimlik işçi 25 yaşındaki Ömer Doğan ve aralarında gönül ilişkisi olan Kahramankazan İlçesi'nde yine mevsimlik işçi akrabası 16 yaşındaki R.D.'yi ailesi vermeyince kaçırdı. R.D.'nin ağabeyi 25 yaşındaki Abdulkadir Doğan, genç kızın kaçırıldığı otomobilin sürücüsü 40 yaşındaki Ekrem Genç’i ateş ederek öldürdü. Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sırasında rahatsızlanan şüphelilerden Aziz Erol, götürüldüğü hastanede silahlı saldırıya uğrayarak öldü. Bu sırada Erol'a refakat eden polis memuru Muhammet Uz şehit olmuş polis memuru Fatih Seven de yaralanmıştı.

10 GÜN MORAL İZNİNDE KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Hastanedeki tedavisinin ardından polis memuru Fetih Seven, mesai arkadaşının yanında şehit olmasının ardından olayın etkisini üzerinden atamayarak 10 gün moral izni aldı. Seven, mesai arkadaşı şehit Muhammet Uz'un baba evinde okutulan Mevlid-i Şerif'e katılmak için dün Aksaray’a gitti ve akşam saatlerinde Kahramankazan’a döndü. Seven, eşi ve çocuklarıyla akşam yemeği yerken şehit arkadaşı Muhammet Uz'a ve kundaktaki bebeğine, ailesinin durumuna çok üzüldüğünü anlattı. Bu sırada fenalık geçiren Seven, Hamdi Eriş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

KAHRAMANKAZAN EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDEN UĞURLANDI

Anne ve babasını önceki yıllarda kaybeden 23 yıllık polis memuru Fethi Seven için Kahramankazan Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törende Elazığ’dan gelen kız kardeşi Fethiye Seven, eşi Derya ve çocukları 21 yaşındaki Muhammet Mustafa ve 16 yaşındaki Berat Kaan ayakta durmakta güçlük çekerek taziyeleri kabul etti.

Törene Kahramankazan Kaymakamı Engin Aksakal, Kızılcahamam Kaymakamı Mehmet Yıldız, Kahramankazan Emniyet Müdürü Yavuz Doğan, Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceylan, Kızılcahamam Belediye Başkan Yardımcısı Fahrettin İlhan ve görev arkadaşları katıldı. Buradaki törenin ardından Seven’in Türk bayrağına sarılı cenazesi helallik alınmak üzere evinin önüne getirilerek burada dualar okundu.

EŞİNİN MEMLEKETİ KARACAÖREN’DE TOPRAĞA VERİLDİ

Daha sonra Fethi Seven’in cenaze namazı Kızılcahamam İlçesi Merkez Aşağı Camii’nde kılındı. Burada kız kardeşi Fethiye Seven’in, “Keşke ben öleydim kardeşim” diye ağıtlar yakması yakınları ve cenaze namazına katılanlara gözyaşı döktürdü.

Elazığ’ın Maden İlçesi nüfusuna kayıtlı Fethi Seven, eşinin isteği üzerine kendi memleketi Kızılcahamam İlçesi Karacaören Mahallesi’nde gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.