Yeni yüzle yeni site

Yeni yüzle yeni site
Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ülke çapınca üne kavuşan projeleri için özel bölümler oluşturulan sitede, semtte doğup büyümüş Hakkı Bey Amca’nın geçmişten günümüze Hamamönü’nde yaşanan değişimi anlatan videoları hayli dikkat çekti.

AK Parti lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın istifasını istediği Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in yerine adı geçen Veysel Tiryaki, yönetimindeki Altındağ Belediyesi’nde bir yeniliğe daha imza attı.

YENİ YÜZLE YENİ SİTE

Altındağ Belediyesi resmi internet sitesini yeniledi. Belediye’nin sitesi www.altindag.bel.tr’nin yeni ara yüzünde, Başkan Veysel Tiryaki de bıyıklı yeni fotoğraflarıyla yer aldı. Başkan Tiryaki geçtiğimiz günlerde bıyık bırakmıştı.

ALTINKÖY VE HAMAMÖNÜ VİTRİNDE

Sade ve göz yormayan yeni internet yüzünde, Başkan Veysel Tiryaki’nin ülke çapınca üne kavuşan projelerinden Altınköy, Hamamönü ve Ulucanlar için özel bölümler oluşturulması dikkat çekti. 
Sitedeki Altınköy sayfasında, 100 yıl öncesinin köy hayatını Başkentlilerin ayağına getiren projeye dair bilgiler, fotoğraflar, videolar ve haberler yer alıyor. 

screencapture-altindag-bel-tr-1508832827990.png

HAKKI BEY AMCA ANLATIYOR

Sitenin “Hamamönü” sayfasında da Hakkı Bey Amca, Hamamönü’ndeki değişimi anlatıyor. Hakkı Bey Amca, Hamamönü’nde doğup büyümüş biri. Sitedeki videoda Hakkı Bey Amca sözlerine “Buraları bir zamanlar viraneydi biliyor musunuz? Bu canım yer, Ankara’nın kalbi olmuş bu semt, sahipsiz, terk edilmiş ve sanki unutulmuştu. Sağolsun Altında Belediyesi ve Veysel Tiryaki Bey kardeşim, buraların ne kadar değerli olduğunu herkese hatırlattı. Ellerine kollarına en başta yüreklerine sağlık. Ben de dedim ki kendi kendime, ey Hakkı, emekli oldun, evde oturup duruyorsun, çocukluğun, gençliğin bu sokaklarda geçti, git anlat herkese, aslında neresidir Hamamönü, anlat ki bilmeyen kalmasın” diye başlıyor ve ardından Hamamönü’nü, tarihini anlatıyor. 

HALK KÜTÜPHANESİ AÇILIYOR

Veysel Tiryaki yönetimindeki Altındağ Belediyesi ilçeye bir kütüphane kazandırmaya hazırlanıyor. Eğitime verdiği büyük desteklerle bilinen Altındağ Belediyesi tarafından Beşikkaya Mahallesi’nde yapılan Altındağ İlçe Halk Kütüphanesi, 26 Ekim günü düzenlenecek törenle açılıyor. Belediye’den yapılan duyuruda “Tüm öğrencilerimiz başta olmak üzere ilmin ve bilimin ışığından aydınlanmak isteyen herkesi Altındağ İlçe Halk Kütüphanesi’ne bekliyoruz” denildi. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.