Melih Gökçek'ten veda bülteni!

Melih Gökçek'ten veda bülteni!
Ankara Büyükşehir Belediyesi, Melih Gökçek’in istifa tarihi belli olmadan önce belediyenin haftalık bültenini farklı bir formatta hazırladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Melih Gökçek’in istifa tarihi belli olmadan önce belediyenin haftalık bültenini farklı bir formatta hazırladı.  Fotoğraflarla 23 yıllık çalışmaları özetleyen bülten Başkentte 'veda bülteni' olarak yorumlandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyetleriyle ilçe belediyelerinden haberlerin yer aldığı bültenin 17-24 Ekim tarihleri arasında yayınlanan 654. sayısında, geniş fotoğraflar ve kısa yazılarla Büyükşehir’in 23 yılı özetlendi. Kapakta “Nereden nereye... Ankara köy görüntüsünden marka kente dönüştü” başlığıyla Gökçek’in baretli fotoğrafı yer aldı.

İç sayfalarda da Ankara’daki bazı alanların eski ve yeni fotoğrafları karşılaştırmalı olarak kullanıldı.

VEDA TOPLANTISIYLA İSTİFA EDECEK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in vedalaşarak istifasını vereceğini açıkladığı, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin olağanüstü toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda 28 Ekim Cumartesi günü saat 14.00'te gerçekleşecek. 

Gökçek, dün akşam Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından, Twitter'dan, "Cumartesi günü Büyükşehir Belediye Meclisi’ni olağanüstü toplantıya çağırarak, üyelerle vedalaşacağını ve istifasını vereceğini" açıklamıştı.

Başkan Gökçek, dün gece attığı tweet'te de “Dört gün boyunca Ankara bürokrasisine ve bazı sivil toplum örgütlerine veda ziyaretleri yapacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum