Devlet Bahçeli'den 'Hulusi Akar' tepkisi!

Devlet Bahçeli'den 'Hulusi Akar' tepkisi!
MHP Lideri Bahçeli, Genelkurmay Başkanı ve komuta kademesi üzerinde kuşku uyandırıcı yorumlar yapıldığını belirterek, "Kirli ellerinizi Türk askerinin üzerinden çekin" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında milletvekillerine seslendi. Konuşmasında terörle mücadele konusuna da değinen Bahçeli, Türk Silahlı Kuvvetlerinin siyasi tartışmaların içine çekilmemesi ve zan altında bırakılmaması gerektiğini söyledi."Genelkurmay Başkanımıız ve komuta kademesini, maksatlı şekilde tariz ve taciz etmek ahlaksızlıktır" diyen Bahçeli şunları söyledi:



NİFAK SAÇAN ÇENENİZİ KAPATIN

"Türkiye terörle amansız bir mücadele halindedir. Kahraman TSK'yı yürekten kutluyor sonuna kadar arkalarında durduğumuz ifade ediyorum. Hepimizin dikkat etmesi gerek husus TSK'yı tartışmaların içine çekmekten zan ve töhmet altına almaktan süratle kaçınmaktır. Genelkurmay Başkanımız ve komutan kademesini taciz etmek ahlaksızlıktır. 15 Temmuz'da korkusuzca direnmiş bir komuta heyeti üzerine kuşku uyandırmak ipe sapa gelmez yorumlarla dedikodu yapmak utanmazlıktır. Düşman sevindirenlerin kimlere hizmet ettiği yakında görülecektir. Ama yine de diyorum; o kirli ellerinizi Türk askerinin üzerinden çekin, Nifak saçan çenenizi acilen kapatın."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.