Doğan Grubu panik içinde!

Doğan Grubu panik içinde!
Tuncay Güney’in dün akşam TRT 2’de sarf ettiği çarpıcı sözler Doğan Grubu’na bağlı medya organlarında ilginç bir şekilde yayınlandı.

Güney’in TRT 2’de 4 saate yakın konuştuğu hemen hemen tüm sözleri haberleştiren DHA, son zamanlarda başta Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök ve Doğan Grubu’nun kendine saldırılarda bulunduğunu söyleyip, Aydın Doğan'ı ve Özkök'ü elinde bulunan kasetleri servis etmekle tehdit eden Tuncay Güney’in bu sözlerini habere katmadı.

Hürriyet, Radikal, Vatan ve Milliyet, Tuncay Güney’in Deniz Baykal’ın MİT ajanı olduğunu ima eden sözlerini manşete çekip, Güney’in devlet televizyonunda Baykal’ı suçlamasını ön plana çıkardı. Fakat yayınladıkları bu haberlerde Tuncay Güney’in, patronları Aydın Doğan ve Ertuğrul Özkök hakkında sarf ettiği sözler ile bir takım ilişkilerin yer aldığı kaset tehdidini görmezden geldiler.

Hürriyet Gazetesi’nin Ergenekon soruşturmasını yürüten savcılar tarafından kendisine 37 soru gönderildiğine dair haberini yalanlayan Tuncay Güney, Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök’e de tepki gösterdi. Güney, hakkında yapılan haberlere son verilmezse, Aydın Doğan ve Özkök’ün bir takım ilişkilerinin olduğunu iddia ettiği videokaseti servis edeceğini söyledi. 

İŞİNE GELMEYİNCE TU KAKA!

Daha önce Tuncay Güney’in Star Gazetesi ve 24 TV’nin sahibi Ethem Sancak hakkındaki iddialarını gündeme taşıyarak Güney hakkında kamuoyunda olumlu bir izlenim bırakılmasını sağlayan Doğan Grubu medyasının, kendileri hakkında iddiaları görmezden gelip Güney’in güvenilmez bir adam olduğunu ima etmesi kafalarda farklı soru işaretlerinin kalmasına sebep oldu.

Tuncay Güney Doğan Grubu patronu Aydın Doğan ve Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök hakkında şöyle konuştu: “30 Ekim’de çıktığım 32. Gün programında 1 numara ve 2 numarayı tanımlamıştım. Birisi komünist lider Kral Marks ise diğeri de Engels'e demiştim. Bu cümleyi söyledikten iki saat sonra Hürriyet Gazetesi, Milliyet Gazetesi ve Doğan Gurubu bana öyle bir saldırdı ki çok çirkin saldırılar ve dedikoduyu geçmeyen, hiçbir akademik seviyesi olmayan saldırılardı. Ve panik atak oldular kendileri. Herkes mesajı algılamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.