Tepkiler sonrası Fatih Portakal'dan ilk açıklama

Tepkiler sonrası Fatih Portakal'dan ilk açıklama
Fox Tv haber spikeri Fatih Portakal, sunduğu haber programında öldürülen teröristlere “Allah rahmet eylesin” diyerek büyük bir gafa imza atmıştı. Portakal gelen tepkiler sonrası savunmaya geçerek sosyal medyadan açıklama yaptı.

Fox Tv'nin sözde tecrübeli haber spikeri Fatih Portakal, dün Şemdinli'de yaşanan hain terör saldırısında şehit olan 9 güvenlik görevlimizin haberini sunmaya çalışırken öldürülen PKK'lı teröristler için “Allah rahmet eylesin” ifadesini kullanınca büyük tepki toplamıştı.

PKK'YA TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Hükümete muhalif görüşlerini Fox TV ekranlarından her fırsatta açıklayan Portakal daha önce de PKK'ya teşekkür etmiş ve yine çok eleştirilmişti.

Fatih Portakal daha önce canlı yayında ‘Türkiye PKK’ya teşekkür etmeli. PKK olmasaydı Türkmenler, IŞİD tarafından öldürülürdü.’ diyerek büyük bir skandala imza atmıştı.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPTI

Fatih Portakal bu çarpıtmanın vicdansızlık olduğunu belirterek sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı:

"Vicdandan yoksun bir eleştiri. Kul hakkı aldınız ve alıyorsunuz. Sizin gibileri sadece Yaradan’a şikayet ediyorum." Eğer kul hakkı yemekten korkanlardansanız, iftiranızı düzeltme imkanınız da var.  Vuracaksanız böyle vurmayın. Akıl ve vicdan sahibi insan gibi davranın.

ekran-resmi-2017-11-03-130950pngnlwnfwah.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum