Trabzonspor'da Volkan Şen şoku!

Trabzonspor'da Volkan Şen şoku!
Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, sakat ve cezalı futbolcular nedeniyle her hafta şanssızlık yaşadığını belirterek serzenişte bulundu.

Milli maç nedeniyle lige verilen arada Antalya'da kamp yapan Trabzonspor, ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Belek'te bir otelin sahasındaki antrenman öncesinde teknik direktör Rıza Çalımbay, kaptan Onur Kıvrak ile özel bir görüşme yaptı. Rıza Çalımbay daha sonra tüm oyuncularla saha içinde kısa görüşme gerçekleştirdi. Çalımbay yönetimindeki antrenman koşunun ardından top kapma ve çalışmasıyla başladı. Kondisyon çalışmasında da Çalımbay futbolcularıyla 15 dakikalık koşu yaptı. Antrenman, sınırlı alanda kaleli taktik maçla sona erdi.

VOLKAN YARIDA KESTİ

Antrenmanda sağ ayağında ağrı hisseden Volkan Şen'e buz tedavisi yapıldı. Volkan antrenmanı yarıda bıraktı. Trabzonspor'un eski futbolcusu İbrahim Yattara'nın yeğeni olan ve bir süredir altyapıyla çalışan 18 yaşındaki Gineli Amara Keita da Antalya kampında bordo-mavili takımla ilk antrenmanına çıktı. Sakatlığı devam eden Burak Yılmaz, arka adalesinde ağrısı bulunan Mustafa Akbaş ile yurt dışından dönen Kamil Ahmet Çörekçi'nin takımdan ayrı koşu yaptığı antrenmana Slovak milli takımında yer alan Kucka katılmadı. Mİlli takımda sakatlanan Kucka'nın tedavisi için Türkiye'ye döneceği belirtildi. Antrenmanda ayrıca, milli takımlarda olan Uğur Demirok, Yusuf Yazıcı, Okay Yokuşlu Abdülkadir Ömür, Hubocan, Bero, Durica ve bir yakınının cenazesine katılmak için ülkesine giden Sosa yer almadı.

"6 KRİTİK MAÇIMIZ VAR"

Gazetecilere açıklama yapan Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, milli maç nedeniyle lige verilen arayı iyi değerlendirmeleri gerektiğini vurguladı. Milli takımda yer alan futbolcularının kampa katılmadığına anlatan Çalımbay, sakatlığı bulunan futbolcular ve diğer futbolcuların aileleriyle Antalya'da olduğunu söyledi. Futbolcularına kampta aşırı yükleme yapma şanslarının olmadığına dikkati çeken Çalımbay, "Ligin devre arasına 6 maç kalmış. Bizim oynayacağımız 6 kritik maç var. Bunları da çok iyi bitirmemiz lazım. Kupa maçlarımız var. Hedeflerimizi gerçekleştirmek için bazı arkadaşlarımız özellikle genç arkadaşlarımızla burada beraberiz" diye konuştu.

"SIKINTILI DÖNEMDEYİZ"

Kamp çalışmalarını hazırlık maçıyla tamamlamayı planladıklarından bahseden Rıza Çalımbay, "Buradaki amacımız hem kaynaşmak hem iyi bir şekilde hazırlanmak. Bunun da iyi geçeceğine inanıyorum. Sakat arkadaşlarımız burada çok iyi şekilde hazırlanacak. Maça yetişecek arkadaşlarımız olacak. Bir şanssızlık yaşıyorum ben her hafta arkadaşımızın problemi oluyor, oynamıyor. Önümüzdeki hafta büyük ihtimalle Olcay, Okay oynamayacak. Burak ve Kucka'nın durumu belli değil. Mustafa Akbaş en az 2- 3 hafta oynayamayacak. Sıkıntılı dönemdeyiz" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.