Açıklama yaptı! Yalanlarına ortak olmayın

Açıklama yaptı! Yalanlarına ortak olmayın
"Türkiye'nin dünya şampiyonu ilk kadın güreşçisi" unvanını alan Yasemin Adar'ın kendisini sarkıntılık eden adamı hastanelik ettiği şeklinde haberler çıkmıştı.

Adar resmi Instagram hesabından "Böyle bir twitter hesabım yoktur!!! Yalan yanlış şeyler paylaşıp insanları kandırıp gündem yaratmak isteyen sahte hesaptır. Lütfen yalanlarına ortak olmayın" açıklamasını yaptı.


Paris'te düzenlenen Dünya Güreş Şampiyonası'nda 75 kiloda altın madalya kazandırarak "Türkiye'nin dünya şampiyonu ilk kadın güreşçisi" unvanını alan Yasemin Adar'ın kendisini sarkıntılık eden adamı hastanelik ettiği şeklinde bazı internet sitelerinde iddialar yer aldı.

Ancak daha sonra gerçek ortaya çıktı. Yasemin Adar'ın isminin bulunduğu 'fake (sahte) hesap'tan "Adamın biri sarkıntılık yaptı bende yumruğu çaktım ağzına hastanelik olmuş şikayetci olmuş sorun değil o yumruğu tüm kadınlar adına attım" şeklinde paylaşım yapıldı.

Adar: Böyle bir twitter hesabım yoktur

Yasemin Adar'dan da yalanlama gecikmedi. Dünya Şampiyonu güreşçi, daha önce resmi olduğunu açıkladığı Instagram hesabından, "Böyle bir twitter hesabım yoktur!!! Yalan yanlış şeyler paylaşıp insanları kandırıp gündem yaratmak isteyen sahte hesaptır. Lütfen yalanlarına ortak olmayın" açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.