Beşiktaş'ın yıldızlarına teklif yağmuru!

Beşiktaş'ın yıldızlarına teklif yağmuru!
Cenk Tosun'a başta Milan ve Tottenham olmak üzere bir çok kulüp talip. Tottenham, Tolgay ve Tosic'i de listesine aldı. Oğuzhan ise Arsenal ve Marsilya'nın kıskacında.

Beşiktaş'ın yıldızları paylaşılamıyor... Siyah-Beyazlı takımda gösterdikleri başarılı performansla tüm dikkatleri üstüne çeken Cenk Tosun, Tolgay Arslan, Oğuzhan Özyakup ve Dusko Tosic'e Avrupa kulüpleri göz dikti. Özellikle Cenk, Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle dev kulüplerin listesine girmeyi başardı.

CENK TOSUN'UN YILDIZI PARLADI

Cenk Tosun'a başta Tottenham ve Milan olmak üzere Wolfsburg, Everton, Newcastle ve Crystal Palace kulüplerinin talip olduğu öğrenildi. Bu kulüpler Ocak ayında Beşiktaş'ın kapısını çalacak.

TOLGAY ARSLAN'A 3 KULÜP TALİP

Tolgay Arslan'a ise talip olan takımların başında Tottenham geliyor. İngiliz kulübü bu oyuncuyu transfer etmek için devre arasını bekliyor. Tolgay'la Lazio ve Valencia'nın da ilgilendiği belirlendi.

TOTTENHAM TOSIC'TE KARARLI

Beşiktaş'ın diğer 2 yıldızı Oğuzhan'a ise Arsenal ve Marsilya talip. Bu 2 kulüp Beşiktaş'ın kapısını çalacak. Cenk ve Tolgay'la ilgilenen Tottenham'ın ayrıca Tosic için 8 milyon Euro önereceği öğrenildi..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.