iPhone X için şaşırtan iddia!

iPhone X için şaşırtan iddia!
Apple'ın piyasaya çıkan yeni modeli iPhone X için şaşırtan iddia gündemdeki yerini aldı.

Araştırmacılar tarafından, iPhone X modeli ile ilgili hayal kırıklığı yaratacak bir iddia ortaya atıldı. Araştırmacılar, yaptıkları gözlemler sonucunda Apple üreticisinin piyasaya sürdüğü iPhone X modeli ile ilgili en dayanıksız telefon olduğu sonucunu elde etti.

Her ne kadar Apple’ın, yeni iPhone X modelinin “bir akıllı telefondaki en dayanıklı camdan yapıldığı'' şeklinde ifadelere yer verse de araştırmacılar aslında iPhone X’in şirketin şu ana dek çıkarttığı en dayanıksız telefon olduğu gerçeği bilgisine ulaştı.

Square Trade adlı sigorta şirketinin yaptırdığı denemede, tümü cam malzemeden yapılan telefona 100 üzerinden 90 kırılabilirlik puanı verdi. Skorda telefonların gerçek hayatta yaşanabilecek durumlar karşısındaki dayanıklılığı ve tamir kolaylığı rol oynuyor.

İPHONE X'İN EKRANI İLK DENEMEDE ÇATLADI!

İngiliz Times gazetesindeki habere göre yaklaşık 2 metre yükseklikten yüz üstü betonun üzerine atılan iPhone X’in ekranı, ilk atılmasında çatladı. Ekran tepki vermemeye ve yüz tanıma teknolojisi çalışmamaya başladı.

EN İYİSİ İPHONE 6 S

Bir cepten yere düşüş sadece bir metre yüksekliğinde olsa da, iPhone X daha önceki tüm iPhone modellerinden daha düşük bir skor aldı. En iyi kırılabilirlik skoru alansa 45 puanla iPhone 6 S oldu.

Suyun altında kalma testinde, iPhone X, iPhone 8 ve 8 Plus modelleri gibi 1,5 metre derinliğindeki suyun altında 30 dakika kalabildi.

EKRANI VE PARÇALARI ÇOK PAHALI, DEĞİŞTİRİLMESİ DAHA ZOR!

iPhone X’in ekranı ve parçaları çok daha pahalı ve diğer modellere göre değiştirilmesi çok daha zor. Testlerde Samsung Galaxy 8, 76 puanla en kötü ikinci telefon olurken, en iyisi Motorola’nın Droid Turbo 2 telefonu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.