Terör elçisi yerle bir olan o şehre gitti!

Terör elçisi yerle bir olan o şehre gitti!
ABD Başkanı Donald Trump'ın DEAŞ'la mücadele özel temsilcisi Brett McGurk, Rakka'yı ziyaret etti.

ABD Başkanı Donald Trump'un DEAŞ'la Mücadele Özel Temsilcisi Brett McGurk, 'DEAŞ'lıların pazarlık sonucu ayrılmalarına izin verildiği' iddialarıyla gündemde olan Suriye'nin Rakka kentini ziyaret etti.

Rakka kenti, ABD öncülüğündeki koalisyonun hava desteği ile terör örgütü PYD tarafından DEAŞ terör örgütü mensuplarından, 4 ay süren çatışmalardan sonra temizlendi.

ABD Başkanı Donald Trump'ın DEAŞ Özel Temsilcisi Brett McGurk, dün Rakka'yı ziyaret etti. Rakka'nın 17 Ekim'de DEAŞ'tan temizlenmesi nedeniyle PYD'li teröristler tarafından kutlama yapılan Naim Meydanı'nı da ziyaret eden McGurk, burada kentin yeniden inşaası, hafriyatın kaldırılması ile elektrik ve altyapı hizmetleriyle ilgili ABD'li yetkililerden bilgi aldı.

Yaklaşık bir haftadır, 'DEAŞ terör örgütü mensuplarının pazarlık sonucu ayrılmalarına izin verildiği' yönündeki haberlerle gündemde olan Rakka'yı gezen Brett McGurk, sosyal medya hesabından, kenti ziyaretinin fotoğraflarını da paylaşarak, savaştan fazla etkilenmeyen alanlara sivillerin döndüğünü yazdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.