Hainlerin buluşma yeri bakın neresi çıktı!

Hainlerin buluşma yeri bakın neresi çıktı!
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'nın (FETÖ/PDY) yargı yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında ilginç detaylar ortaya çıktı.

Örgütle bağlantısı olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilerek tutuklanan eski Adana Cumhuriyet Savcısı Bayram Köroğlu ile ilgili "silahlı terör  örgütüne üye olmak" suçundan hazırlanan iddianame Adana 12. Ağır Ceza  Mahkemesince yapılan değerlendirme sonucu kabul edildi.

İddianamede, tutuklu eski savcının cep telefonunda, şifreli haberleşme  programı "Bylock" bulunduğu ve kullanıldığının tespit edildiği kaydedildi.

Adana Adliyesine ait güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi sonucu  hazırlanan bilirkişi raporuna da yer verilen iddianamede, Köroğlu ile örgüte üye  olma iddiasıyla haklarında adli ve idari soruşturma yürütülen 8 hakim ve savcının  adliyede sık sık buluşarak görüşme yaptıklarının belirlendiği aktarıldı.

Eski savcı Bayram Köroğlu, iddianamede yer alan ifadesinde aleyhindeki  suçlamaları kabul etmeyerek, "Ömrüm boyunca cemaat denilen yapıyla herhangi bir  bağlantım olmadı. Ancak herkes gibi dışarıdan böyle bir yapı olduğunu biliyorum  ve takip ediyorum. Ancak ayrıntısını bilmiyorum. Halen de bilmiyorum. Üniversite  okurken bazı arkadaşlar çağırıyordu. Evlerine yemek yemeye gittim ancak  sohbetlerine katılmadım. Ayrıca himmet adı altında herhangi bir yardımda  bulunmadım." ifadesini kullandı.

Tutuklu eski savcı Köroğlu'nun yargılanmasına önümüzdeki günlerde  başlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.