Alparslan Arslan’dan ilginç mesajlar

Alparslan Arslan’dan ilginç mesajlar
Danıştay saldırısı da Susurluk’a gidiyor. 17 Mayıs 2006 tarihinde Danıştay 2. Daire üyelerine yönelik saldırı girişiminde bulunan, üye Mustafa Yücel Özbilgin’in ölmesine, Daire Başkanı Mustafa Birden'in de aralarında bulunduğu 4 kişini

DANISTAY SALDIRGANININ İFADE TUTANAĞI-TIKLA

ARSLAN’DAN, SALDIRIDAN İKİ GÜN ÖNCE İLGİNÇ MESAJLAR!..

Alparslan Arslan’ın, Danıştay saldırısından iki gün önce Abdullah Çatlı’nın iş ortağı ve bacanağı Ahmet Baydar’ın oğlu Alper Baydar’a ilginç mesajlar gönderdiği ortaya çıktı. Alparslan Arslan, 15 Mayıs 2006 tarihinde 0 532 671 ....numaralı cep telefonundan Alper Baydar’a üç mesaj göndermiş. Alparslan Arslan, 11:46, 11:50 ve 14:36 saatleri arasında, Alper Baydar’a, “Para gelsin ona göre”, “Bugün mutlaka görüşelim”, “Ofise bekliyorum. Sen kaçta gelirsin” şeklinde mesaj atmış.
 
AHMET BAYDAR, ÇATLI’NIN ORTAĞI, GONCA US’UN ENİŞTESİ
Ahmet Baydar, Balıkesir’in Susurluk ilçesi yakınında 3 Kasım 1996 tarihinde meydana gelen kazada ölen Abdullah Çatlı ile sevgilisi Gonca Us’u yakından tanıyan biri... Ahmet Baydar, Gonca Us’u Abdullah Çatlı ile tanıştırmış. Ahmet Baydar, Gonca Us’un eniştesi... Ahmet Baydar, Abdullah Çatlı ile birlikte 2-3 şirkette ortaklık yapmış. Alparslan Arslan’ın, Abdullah Çatlı ile sıkı-fıkı ilişkisi olan Ahmet Baydar’ın oğluyla para talebi dikkat çekici bulunuyor.

ANKARA TEM’DE AHMET BAYDAR İLE İLİŞKİSİ SORULDU
20 Mayıs 2006 tarihinde, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde sorgulanan Alparslan Arslan’a, Ahmet Baydar’ın oğlu ile ilişkisi soruldu. Alparslan Arslan’a, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi yetkililerince, “0 532 671 34 39 numaralı cep telefonunuzdan 15 Mayıs 2006 günü 11:46, 11:50 ve 14:36 saatleri arasında, …… Baydar isimli şahsa, “Para gelsin ona göre”, “Bugün mutlaka görüşelim”, “Ofise bekliyorum. Sen kaçta gelirsin” şeklinde mesaj attığınız tespit edilmiştir. Baydar …., isimli şahıs ile mesaj içeriği hakkında detaylı bilgi veriniz?” sorusu soruldu. Alparslan Arslan, söz konusu soruya, “Alper Baydar’ın babası Ahmet Baydar benim müvekkilimdir. Benden yaklaşık olarak 6 ay kadar önce bir miktar para almıştı. Ben de bu parayı kendisinden istemek için mesaj atmıştım” şeklinde cevap verdi.

Oysa cebinde parası olmadığı ortaya çıkan Alparslan Arslan’ın, büyük ihalelere giren ve şirket sahibi Ahmet Baydar’a borç para verdiğini iddia etmesi kaçamak cevap olarak değerlendirildi.

HEM TANIMIYOR, HEM DE RAHMET OKUYOR
Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi yetkililerinin, “Ahmet Baydar ve Mehmet Özbay ile olan ilişki ve irtibatlarınız hakkında detaylı bilgi veriniz” sorusuna, Alparslan Arslan, “Ahmet Baydar benim müvekkilimdir. Mehmet Özbay’ı hayatımda görmedim. Allah rahmet eylesin” dedi. Alparslan Arslan’ın, Mehmet Özbay’ı tanımadığı halde “Allah rahmet eylesin” demesi, alaycı bir ifade olarak değerlendirildi.

KENAN KIRAN-MURAT ALAN-VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.