Yok böyle olay! Ambulansla geldi hırsızlık yaptı

Yok böyle olay! Ambulansla geldi hırsızlık yaptı
Adana'da alkol zehirlenmesi nedeniyle ambulansla hastaneye getirilen adam, sağlık görevlisinin kıyafetlerini ve içinde medikal cihaz ile telefon şarjının bulunduğu çantayı çaldı.

112 Acil Servis ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Döşeme Mahallesi Turhan  Cemal Beriker Bulvarı'nda bir kişinin rahatsızlandığını haber aldı.

Olay yerine giden ekipler, kaçak içki kullanımı nedeniyle alkol  zehirlenmesi yaşadığını belirlediği Zeki K'yi Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet  Hastanesine kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Zeki K, daha sonra ortadan kayboldu.

Hastanenin röntgen teknisyeni O.B, görüntüleme odasındaki mont,  hastane kıyafetleri ve içinde 2 radyasyon ölçer ile cep telefonu şarj cihazının  bulunduğu çantasının çalındığını fark etti.

Durumun bildirilmesi üzerine hastaneye giden Asayiş Şubesi Hırsızlık  Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden hırsızlığı Zeki K'nin  gerçekleştirdiğini belirledi.

Ekipler, şüpheliyi ambulansla alındığı adreste yakaladı, zanlının  yanında hastane görevlisine ait eşya da bulundu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Zeki K.  tutuklandı.

Güvenlik kamerasına Zeki K'nin, sağlık ekiplerince hastanenin acil  servisine sedyeyle getirilmesi, bir süre sonra elindeki çantayla ayrılması  yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum