Yavuz Yılmaz bu yüzden mi intihar etti?

Yavuz Yılmaz bu yüzden mi intihar etti?
Beykoz Konakları'ndaki evinde sabah saatlerinde hayatına son veren eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hakkında açıklama geldi.

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz (38), Beykoz’daki evinde şakağından tek kurşunla vurulmuş halde bulundu. Kesin ölüm nedeni ve saati otopside belli olacak. Yavuz Yılmaz’ın yanında, babasına ait ruhsatlı Smith Wesson marka tabanca vardı. Polis, bitişik atışla (hedefe dayayarak) öldüğü belirlenen Yavuz Yılmaz’ın intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor. Yavuz Yılmaz'ın ölümünün ardından, İcra Kurulu Üyesi olduğu İstanbul Kent Üniversitesi'nden yapılan açıklamada ise bir süredir mücadele ettiği hastalığa dikkat çekilerek, "Son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı" denildi.

İstanbul Kent Üniversitesi Mütevelli Heyeti, Beykoz'daki evinde ölü bulunan eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın "Temporal Lop Epilepsi" hastalığı dolayısıyla felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altında bulunduğunu bildirdi.

 

AĞIR STRES ALTINDAYDI

İstanbul Kent Üniversitesi Mütevelli Heyeti, Beykoz'daki evinde ölü bulunan Yavuz Yılmaz'ın vefatı nedeniyle yazılı açıklama yaptı.

Üniversitenin icra kurulu üyesi olan Yavuz Yılmaz'ın bir süredir "Temporal Lop Epilepsi" hastalığından muzdarip olduğu ve tedavi gördüğü belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Hastalığın doğal süreci çerçevesinde oluşan son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı. Bu manevi baskıya dayanamayarak 16 Aralık 2017 günü hayata veda eden çok sevgili Yavuz Yılmaz'ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Hatırası ve üniversitemize yaptığı katkılar her zaman hatırlanacaktır. Nur içinde yatsın."

BİNALİ YILDIRIM TAZİYE ZİYARETİNE GELDİ

Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz'a taziye ziyaretinde bulunmak üzere Beykoz'a geldi.

Yıldırım, eski Başbakanlardan Yılmaz'ın oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefat ettiği Beykoz'daki eve geldi.

Başbakan Yıldırım'ın, Yılmaz'a taziye ziyaretinde bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.