İsrail işkencesi bitmiyor

İsrail işkencesi bitmiyor
El-Halil'de İsrail askerlerinin Filistinli bir genci tartaklayıp gözaltına aldığı insanlık dışı görüntüler ortaya çıktı.

İsrail barbarlığı, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması ile tavan yaptı. Filistinlilerin ABD ve İsrail karşıtı gösteriler düzenlediği El Halil ve çevresinde İsrail askerlerinin acımasızlığı gözler önüne serildi.

Filistin direnişinin sembolü haline gelen Cüneydi'yi onlarca asker, ellerini ve kollarını bağlayarak tutuklamıştı. Benzer bir görüntü de katil İsrail askerleri tarafından verildi. Filistinli bir genç onlarca asker arasında darp ederek tutukladı.

ASKERLER DARP ETTİ

El Halil'de devam eden sivil direnişe İsrail askerleri sert bir biçimde müdahale etti. Göz yaşartıcı gaz ile plastik ve gerçek mermiler kullanan İsrail askerleri Filistinli genç ve çocukları hedef haline getirdi.

O hedeflerden biri de bu genç oldu. Direniş eylemi gerçekleştiren Filistinli, İsrailli askerler tarafından önce yakalandı, elleri kolları kelepçelendi. Etkisiz hale getirilen genç, sonrasındaysa dövülerek darp edildi, vuruldu, yerlerde sürüklendi.

GÖZLERİ BAĞLANARAK TUTUKLANDI

Yerlerde sürüklendikten sonra İsrailli onlarca askerin tekmesine, yumruğuna ve darbelerine maruz kalan genç daha sonra ayağa kaldırılarak gözleri bağlandı, sonrasında ise tıpkı arkadaşı olan Filistin direnişinin sembolü olan Cüneydi gibi beyaz bir bantla bağlanan gözleriyle tutuklandı.

KUDÜS'TE BİR KADIN YERLERDE SÜRÜKLENDİ

Filistin'de şiddetini her geçen gün arttıran İsrail askerleri, Trump'ın Kudüs kararına tepki gösteren bir kadını da merdivenlerde sürükleyerek gözaltına aldı.

Aksa'nın giriş kapısındaki merdivenlerde İsrail askerlerine tepki gösteren kadın önce yere yatırılarak kelepçelendi, sonraysa yerlerde sürüklenerek gözaltına alındı. Kadının görüntüleri büyük tepkilere neden olurken İsrail askerleri için "gücünüz kadınlara mı yetiyor" tepkileri geldi.

İSRAİL'İN ÇOCUK TOPLAMA KAMPI: EL HALİL

Görüntüler sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu. El Halil, terör devleti İsrail'in çocuk toplama kamplarından yalnızca bir tanesi. Geçtiğimiz günlerde El Halil'de bulunan bir kamp gizli kameralarla görüntülenmiş, sosyal medyada yayınlanmıştı.

ENSONHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.