Siyonist İsrail ordusu karıştı!

Siyonist İsrail ordusu karıştı!
'İsrail, kadın ve çocukları öldürüyor” diyen ve bu yüzden Gazze saldırısına katılmayı reddeden İsrail ordusundaki bir teğmen tutuklandı.

EL CEZİRE'DEN 'ÖLÜ MAHMUD ABBAS'A ŞOK AMBARGO! 

İSRAİL, ÇOCUKLARI BÖYLE KATLETTİ-FOTO GALERİ

14 GÜN HAPSE MAHKUM EDİLMİŞTİ


Filistin’in Gazze Şeridi’nde 1500’e yakın kişiyi katleden Siyonist İsrail ordusunda, orduya katılmak istemeyenler bir bir hapse atılıyor. Gazze saldırısı başladığında orduya çağrılan ancak bu çağrıyı reddeden yedek askerlerden Maya Yehieli 14 gün hapse mahkum edilmiş ancak hapishanede yer olmadığı için kısa sürede serbest bırakılmıştı. İsrail’de önceki gün de bir teğmen Gazze saldırısına katılmayı reddettiği için tutuklandı.

İSRAİL, KADIN VE ÇOCUKLARI ÖLDÜRÜYOR

İsrail gazetesi Yediot Aharonot’un bildirdiğine göre, tutuklanan İsrail ordu subayı Noam Livneh’in 8 yıl önce Batı Şeria’daki saldırıya da katılmadığı bildirildi. “Gazze’yi bombalamak İsrail’in güneyine güvenlik getirmeyecek” diyen Livneh’in “İsrail şiddete başvurmadan önce diğer tüm seçenekleri denedi mi? Hayır. İsrail, dünyanın nüfus bakımından en yoğun bölgelerinden birinde kadın ve çocukları öldürürken, bunların tahliyelerine bile izin vermiyor” dediği bildirildi.

Gazze’de çocukların ölmüş annelerinin kucağında öldüğünü, hastaların tedavisine izin verilmediği kaydeden Livneh, bunun insani bir felaket olduğunu belirtti.

(habervaktim.com – Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.