Saçı lüleli Yahudi, iki kız çocuğunu böyle katletti!

Saçı lüleli Yahudi, iki kız çocuğunu böyle katletti!
İsrail, üç hafta boyunca katliam yaptığı Gazze’den çekilirken, Filistinli bir babanın anlattıkları İsrail ordusunun insanlık dışı uygulamalarını gözler önüne serdi.

İSRAİL ORDUSU, BEBEKLERİ BÖYLE KATLETTİ-FOTO GALERİ

1500’e yakın kişinin katledildiği ve katledilenlerin yarısından fazlasının kadın ve çocuk olduğu Gazze’de, Halid Abed Rabbo isimli bir Filistinli, saçları lüleli bir Yahudi askerinin, gözleri önünde nasıl iki kız çocuğunu katlettiğine dair hikayesi yürek burktu. 

CİPS YİYEN SAÇLARI LÜLELİ YAHUDİ ASKERİ KIZLARI KATLETTİ
7 Ocak’ta, İsrail askerlerinin kendilerine evden çıkma emri verdiğini ve kendilerinin de buna uyarak ailesiyle birlikte evden çıktığını söyleyen Filistinli Rabbo, evden çıktıkları sırada cips yiyen ve saçları lüleli bir Yahudi askeri iki yaşındaki Emel ve yedi yaşındaki Suad’ı öldürürken, dört yaşındaki kızı Samer’i de yaraladığını söyledi.

ANNESİ BEYAZ BAYRAK SALLAMASINA RAĞMEN VURULDU
İngiliz The Independent gazetesinde yer alan habere göre, Rabbo, 60 yaşındaki annesinin başındaki beyaz örtüyü sallamasına rağmen vurulduğunu kaydetti. Rabbo, “Tankın üzerinde iki asker cips yiyordu. Birisi tanktan indi ve çocuklara ateş etmeye başladı. Ateş eden askerin lüle saçları vardı. Askerler iki kızımı öldürdükten sonra gitmemize izin verdiler” dedi.

Rabbo, yaralanan üçüncü kızı Samer’in de Belçika hastanesinde yoğun bakıma alındığını belirtti.

(habervaktim.com – Dış Haberler)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.