Dev çıkarma! Türkiye şova hazır

Dev çıkarma! Türkiye şova hazır
Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2018, 13-16 Mart’ta Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenecek.

Türkiye temsilciliğinin Alkaş tarafından yapılan fuara Türkiye’nin bu yıl 1.600 metrekarede 250 kuruluş ve 700’e yakın kişi ile katılması planlanıyor. Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı ve JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, Türkiye’nin bu yıl MIPIM 2018’de çok daha etkili bir şekilde temsil edileceğini söyledi. Alkaş, “Dünyada artık yeni bir oyun kuruluyor ve bu oyunun yaratacağı yeni düzen, kademeli olarak önce 2030’da, takiben 2050’de net bir şekilde ortaya çıkacak. Türkiye şehirleriyle, gayrimenkul şirketleriyle bu yeni dünya oyununda sadece oyuncu değil, oyun kurucu olarak yer alacaktır. MIPIM de bu iddianın ortaya konulacağı en doğru platformlardan biri” dedi.

Şehirler odak olacak

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de “Mümkün olduğunda şehrin rekabet gücünü artıracak büyük yatırımları desteklemeye çalışıyoruz. Gaziantep’in bölgenin kaderini değiştireceğini düşünüyoruz. Artık şehirler yarışıyor. Biz bu yarış için dönüşümü sağlarken önemli bir yerel kalkınma yolculuğuna çıktık” dedi. 

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dursun Topçu ise İTO’nun 2014’te ilk kez katıldığı MIPIM’de, 2016’da 300, 2017’de 685 metrekarelik Gayrimenkul Çadırı ile yer aldıklarını, bu çalışmayı geliştirerek devam edeceklerini belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.