Başörtülü anneanneye Kerimcan zulmü

Başörtülü anneanneye Kerimcan zulmü
Kerimcan adlı ne iş yaptığı belirsiz, magazin objesinin sözde gösterisinde en ön sıraya oturtulan başörtülü anneannenin utangaç bakışları "Nineye Kerimcan zulmü" olarak yorumlandı. Kerimcan'ın başörtülü ablası da hal ve hareketleri ile dikkat çekti.

Kerimcan Durmaz adlı ne iş yaptığı belirsiz, magazin objesinin sözde gösterisinde en ön sıraya oturtulan başörtülü anneannenin utangaç bakışları "Nineye Kerimcan zulmü" olarak yorumlandı. Kerimcan'ın başörtülü ablası da hal ve hareketleri ile dikkat çekti.​

Sosyal medyaya yüklediği videolarla şöhret olan daha sonra da DJ’lik yapmaya başlayan Kerimcan Durmaz adlı kişi, Bostancı Gösteri Merkezi’nde önceki akşam sahneye çıktı.

Magazin basınında yer alan haberlere göre, Kerimcan Durmaz 3 bin 500 kişinin izlediği şovunda yerli-yabancı hit parçalar çaldı!

Kerimcan'ın sahnesi eline mikrofon alıp ‘şarkı söylüyormuş gibi’ yapmasıydı. Kankileri Caner Çalışlar ve Samet Liçina ile de sahnede göbek attı.

Kerimcan’ın sahneden fırlattığı terli havluyu kapmaya çalışan gençler arasında arbede yaşanması da dikkat çekti!

'ABLANIZ STAR BEBEĞİM'

Kerimcan’ı en önden izleyenler arasında anne babası Hülya-Vedat Durmaz, ablası Serap Akbudak ve anneannesi Gülşen Kelebek vardı.

Kerimcan'ın anneannesi nin bakışları

Kerimcan adlı magazin objesinin anneannesi ile ablasının başörtülü olması ve böyle bir mekanda bulunmaları dikkat çekerken, özellikle anneannenin torununu izlerken ki yüz hali "nineye Kerimcan zulmü" olarak yorumlandı. 

Öte yandan, Kerimcan'ın başörtülü ablası nın ortama ayak uydurup, gülücükler saçması ayrıca dikkat çekti. 

İşte Kerimcan'ın ailesi:

ker.jpg

kerim-ic-icin.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.