Başbakan Yıldırım'dan ABD'ye: Kafaları karışık

Başbakan Yıldırım'dan ABD'ye: Kafaları karışık
Başbakan Binali Yıldırım il emniyet müdürleri toplantısında "ABD'nin terör devleti kurmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın, İl Emniyet Müdürleri Toplantısı'nda yaptığı konuşmasından satır başları şu şekilde:

GEÇMİŞTEKİ İHANETLERDEN DERS ALMAK..

"Türkiye'nin geçmişinde devletin silahını, devletin üniformasını kendi emellerine alet etmeye çalışanlar oldu. Bu terör güruhları, şer odaklarını asla hatırımızdan çıkarmayalım. Geçmişteki bu ihanetlerden ders almak, işimizi hakkı ile yapmamızı sağlayacak. FETÖ dolayısıyla emniyet teşkilatımızın yaşadığı kayıpların bir güvenlik zaafiyetine yol açmaması son derece önemlidir.

15 TEMMUZ DÖNÜM NOKTASI OLDU

15 Temmuz ülkemiz için, milletimiz için, demokrasimiz için bir dönüm noktası olmuştur. O gece, özel kuvvetlerden bütün emniyet görevlilerimiz ve emniyet teşkikatımızın vatansever evlatları büyük bir kahramanlık göstermiştir. Polis üniforması içerisindeki bu terör örgütlerine karşı zor ama bir o kadar da önemli bir mücadeleyi başarı ile yerine getirdiniz.

Şehitlerimiz gazilerimiz oldu. Terörle mücadele daire başkanımız Turgut Aslan o gazilerden bir tanesi. Kahramanca mücadele sırasında gazi oldu. Turgut Aslan başkan gittikçe iyi oluyor. Bugün onu aramızda görmekten memnuniyet duyuyorum.

Uyuşturucu ile çok daha amansız bir mücadele sürecini başlatmak gerek. Bu yolda Allah yardımcımız olsun ve sizleri haktan hukuktan ayırmasın. Etrafımızda yaşanan olayları, gelişmeleri dikkatle izliyoruz. Sizler de takip ediyorsunuz. 

15 SENEDİR EN BÜYÜK MÜCADELEYİ TERÖRE KARŞI VERİYORUZ

15 senedir en büyük mücadeleyi teröre karşı veriyoruz. İçişleri Bakanlığımız ve teşkilatı olarak bu konuda ortaya koyduğumuz çok büyük mücadele neticesinde bu aşağı yukarı gerçekleşti. Henüz içimiz bitmiş değil. Su uyur düşman uyumaz. Gece gündüz, yaz kış demeden mutlaka ve mutlaka taarruz esastır.

ABD'NİN 'YPG' AÇIKLAMASI: BİRBİRİNİ TEKZİP EDEN AÇIKLAMALAR GELİYOR

Türkiye'nin yaptığı terörle mücadele aslında Avrupa Birliği'nin güvenliğini de sağlıyor. Amerika bölgenin geleceği konusundaki kafa karışıklığını ortadan kaldırmalı ve tavrını barıştan yana, Türkiye ile hukukunu düzeltmekten yana değiştirmelidir.

Birbirini tekzip eden açıklamalar geliyor. Birgün sınır güvenlik ordusu kurulacak deniyor, daha sona 'biz öyle demedik' diyor. Hudutlarımızda terör ordusu kurulmasına izin vermeyiz.

Milletçe, vakur duruşumuzun sembollerinden birisi de siz güvenlik güçlerimizsiniz. Emniyet teşkilatımız tarih boyunca ülkemizin güvenliğini sağlamada sarsılmaz bir irade ortaya koymuştur. Teşkilatımızın güzide mensupları sizlersiniz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.