Düğün fotoğraflarını beğenmeyen çiftten dava!

Düğün fotoğraflarını beğenmeyen çiftten dava!
Edirne'de bir çift, düğün fotoğraflarını özensiz çektiğini iddia ettikleri fotoğrafçıya maddi ve manevi tazminat davası açtı.

Evlenmeye karar veren çift, düğün öncesi dış çekim için kentteki bir  fotoğrafçıyla anlaştı. Fotoğrafçı G.M, çiftin fotoğrafını şehrin pek çok  noktasında çekti.

Fotoğrafları beğenmeyen çift, fotoğrafların özensiz çekildiği  gerekçesiyle fotoğrafçı G.M hakkında maddi manevi tazminat davası açtı.

Edirne 2. Asliye Hukuk Mahkemesindeki davada mahkeme başkanı davacının  tanıklarını dinledi.

- "Eniştem ve ablam çok üzgün"

 Gelinin kardeşi M.K, ablasının düğün fotoğraflarının çok kötü çıkması  nedeniyle mutsuz olduğunu belirtti.

 Ablasının fotoğrafçının çektiği hiçbir fotoğrafı beğenmediğini anlatan  M.K, "Ablam hiçbir fotoğrafını beğenmiyor, çünkü hiçbir fotoğraf kendisinin  seçtiği fotoğraf değil, yapılan fotoğrafların çoğunda ablam düzgün durmamış veya  gelin olarak kendini daha güzel gördüğü fotoğraflar davalı tarafça çıkartılmamış.  Şimdi fotoğraflar evlerinde öyle atılı vaziyette duruyor. Ablam fotoğraflara  bakmıyor bile, eniştem ve ablam çok üzgün" diye konuştu.

Gelinin arkadaşı bir diğer tanık B.S ise arkadaşının düğün  fotoğraflarını hiç beğenmediğini, hatta fotoğrafların evin bir köşesine gelişi  güzel şekilde koltukla duvar arasındaki boşluğa atıldığını belirtti.

Duruşmada, düğünde çekilen fotoğrafların birer örneklerinin mahkemeye  gönderilmesine karar vererek duruşma ertelendi.

  - "6 bin lira manevi, 625 lirada maddi tazminat tavası açtık"

Çiftin avukatı Alican Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, düğün  hatıralarının tekrarı olmayan güzel anıları barındırdığını, bu nedenle maddi ve  manevi tazminat davası açtıklarını söyledi.

 Fotoğrafçının, fotoğrafları özensiz çektiğini, ayrıca müvekkilinin  istediği fotoğrafları da çıkartmadığını anlatan Gül, "Müvekkilim düğün  fotoğrafları aklına geldikçe büyük üzüntü duyuyor. Bu nedenle 6 bin lira manevi,  625 lirada maddi tazminat tavası açtık" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.