Annesini döven babasını öldürdü!

Annesini döven babasını öldürdü!
Kayseri Kocasinan ilçesinde önceki gece eve geç gelen işçi emeklisi Hamza Değirmenci, 25 yıllık eşi Nebahat Değirmenci’den çay demlemesini istedi.

Kayseri Kocasinan ilçesinde önceki gece eve geç gelen işçi emeklisi Hamza Değirmenci, 25 yıllık eşi Nebahat Değirmenci’den çay demlemesini istedi.

İddiaya göre, olumsuz yanıt alınca sinirlenen Hamza Değirmenci, eşini saçından sürükleyip, mutfağa götürmek istedi. Bu sırada araya oğlu Furkan Değirmenci girdi. Baba ile oğlu arasındaki tartışma büyüdü. Furkan Değirmenci, ekmek bıçağıyla babasını boğazından ve çeşitli yerlerinden bıçaklayıp, öldürdü, daha sonra polise teslim oldu. İlk ifadesinde, “Babam anneme sürekli şiddet uyguluyordu. Annemi saçlarından sürükleyerek, döverek mutfağa götürürken, ‘Yapma’ diye bağırdım. Beni de tehdit ederek, üzerime yürüdü. Kendimi kaybettim” dediği öğrenildi. Hamza ve oğlu Furkan Değirmenci’nin genetik Huntington hastası oldukları da bildirildi. Huntington; hareket bozukluklarının yanı sıra mental gerilik görülüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.