Herkes merak ediyordu! Sürpriz Larin açıklaması

Herkes merak ediyordu! Sürpriz Larin açıklaması
Üst üste 3. şampiyonluğa kilitlendiklerini belirten Beşiktaş Yönetim Kurulu Sözcüsü Metin Albayrak Siyah-Beyazlı camianın tüm merak ettiklerini anlattı.

Transfer çalışmaları ve merak edilen pek çok konu hakkında bilgi veren Albayrak, “3. yıldızı da taktık. Çok şükür bu onur bizim yönetime nasip oldu. Bu yönetimin içinde olmak gurur verici… Hedefimiz 3’te 3 yapmak, ona hazırlanıyoruz. En büyük hedefimiz 3. şampiyonluk. Takım olarak bunu yapabilecek güce sahibiz. İnşallah yapacağız” ifadelerini kullandı.

BİZİM BİLE DENGEMİZ BOZULUYOR

Puan kayıplarına değinen Albayrak, “UEFA Şampiyonlar Ligi ile Süper Lig’i bir arada götürmek kolay olmadı. Çünkü çok üst düzey takımlarla zor maçlar yaptık. O dönem içerisinde takımın yorulduğunu düşünüyorum. Çarşamba günü geç saatte maç bitiyor o akşam dönüyorsunuz, ertesi gün sabaha karşı geliyorsunuz. Sürekli bu bir döngü içerisindesiniz. Bizim bile maç yapmadan geldiğimiz halde dengemiz bozuluyordu. Tabi ki bunların arkasına sığınmamamız lazım” dedi.

DEVRE ARASI ÇOK İYİ ÇALIŞTIK

Albayrak şöyle devam etti: “3 kulvarda mücadele ettiğimiz için takımda yorgunluk oluyor. Bu gayet normal… Oysa, rakiplerimiz sadece bizimle oynayacakları maçlara konsantre oluyor. Bir hafta içinde hem Avrupa’ya hem lig maçına odaklan. Bunlar mazeret değil. Mazeret bulmak istesek çok buluruz. Takımımız devre arası çok iyi çalıştı. Hocamıza ve futbolcu arkadaşlarımıza güveniyoruz. İyi bir ekip ve arkadaşlık ruhu var. İnşallah bunların üstesinden geleceğiz."

RAKİPLER BİZE KARŞI ÇOK TEDBİRLİ

TEKNİK direktör Şenol Güneş’in çok yakındığı konulardan biri olan rakibin 10 kişi kapanması ve vakit geçirmeye yönelik hareketlerine değinen Albayrak, “2 yıldır üst üste şampiyon olduğumuz için rakiplerimizin bize karşı çok daha sıkı tedbirler aldığını gördük. Gayet doğal tabi ki… Puan kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar. Ama biz de büyük takım olarak mazeretlere sığınmadan herkesi yenmek durumundayız. Tabi ki futbolun içinde her türlü sonuç var” şeklinde konuştu.

LARİN İMZAYI ATTI

Orlando City’den alınan Kanadalı santrfor Larin’in transferinde herhangi bir sorun bulunmuyor. Albayrak, 22 yaşındaki futbolcunun katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

TRANSFERİNDE SORUN YOK

Albayrak, yeni transferlerden Cyle Larin’in kamuoyuna “Transferinde sorun var. Mahkemelik olundu” şeklinde yansıyan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “İzlediğimiz bir oyuncuydu. Katkı sağlayacağına inandığımız genç bir oyuncuydu. Bugün baktığımızda dünyada fazla santrafor yok. Söylenenler açıkçası öyle kayda değer şeyler değil. Transferiyle ilgili herhangi bir sıkıntı yok. Onunla ilgili iddia edilen şeyleri arkadaşlarımız takip ediyor. İmzayı attı. Bir problem yok” dedi.

NEGREDO’YA TEKLİF GELMEDİ

Alvaro Negredo’ya Çin’den 10 milyon euro üzerinde teklif geldiği iddialarının da asılsız olduğunu söyleyen Albayrak şunları söyledi: “Negredo’ya hiçbir teklif gelmedi. Gelirse ve kulüp menfaatleri de uyarsa satarız. Ancak ne Çin’den ne de başka bir ülkeden her hangi bir teklif gelmedi. Manchester City de oynamış, büyük takımlarda onamış. Geçmişine baktığımızda çok önemli işler yapmış, çok değerli bir futbolcu. İyi bir karakter iyi bir oyuncu… O yüzden ben eleştirilere katılmıyorum.”

QUARESMA HAKSIZ YERE ELEŞ

“Quaresma'nın bize katkısı çok büyük. Tecrübesiyle, oyun kalitesiyle, iş ahlakıyla. Ama tabi ki futbol öyle bir şey ki; siz kazandığınız zaman hep iyi oluyorsunuz, kaybettiğinizde ise eleştiri çok açık. Ricardo’dan beklenti çok fazla olduğu için, işler kötü gittiğinde birilerinin bileti kesiliyor tabir-i caizse... İşte, ‘hoca ile arası yok’, ‘surat asıyor’ vesaire... Bir kere Quaresma çok hırslı, Beşiktaş’ı ve futbol oynamayı çok seven bir oyuncu. Şampiyonluklarda bize büyük bir katkısı var. 2. yarıda da büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.”

HER OYUNCU SATILIR

“İnsanlar Türkiye’de bunlara alışmalı artık. Herkes bir oyuncuyu ömür boyu takımında görmek istiyor. Dünyada böyle bir şey yok. Zamanı ve teklif geldiğinde kulübün ve oyuncunun menfaati doğrultusunda oyuncular satılıyor. Tüm dünyada ve tüm kulüplerde bu böyledir. Yerine oyuncular alınıyor. Kulüpler ve insanlar hayatına böyle devam ediyor. Biz de bu anlayışla şimdiye kadar yapmış olduğumuz tüm transferlerin satışı hepsi kulübün menfaati içindi.”

ŞENOL GÜNEŞ ART NİYETLİ ELEŞTİRİLİYOR

“Bunları anlatmaktan bıktık artık. Daha nasıl bir üslupla anlatacağımızı da bilmiyoruz. Şenol Güneş bizim hocamız. Kendisiyle sezon başı sözleşme uzattık. Hoca ile bir problemimiz yok. Herkesin yüzüne konuşuyoruz. Kapalı kapılar ardında konuşmuyoruz. Buna rağmen ala altında bir şey aranıyor olması iyi niyet olduğunu düşünmüyorum. Bunun altında art niyet arıyoruz. Çünkü iyi giden bir Beşiktaş, iyi giden bir yönetim, iyi işler yapan bir hoca var. Haliyle birileri bir şeyler söyleyecek.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.