WhatsApp ücretli mi oluyor? Sakın o hataya düşmeyin

WhatsApp ücretli mi oluyor? Sakın o hataya düşmeyin
Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bazı kullanıcılara ödeme yapmaları gerektiğine dair mesajlar yolladı. Peki WhatsApp ücretli mi olacak?

WhatsApp ilk kullanıma kullanıma girdiği dönemlerde ücretsiz değildi ve kullanıcılardan 0.99 dolar gibi bir ücret alınıyordu. Fakat yıllardır hiçbir ücret veya ek ödeme alınmıyor. Son günlerde bazı kullanıcıların aldığı mesajlar, acaba WhatsApp ücretli mi olacak sorusunu akıllara getirdi. Peki gerçekten WhatsApp uygulaması ücretli mi olacak?

AMAN DİKKAT!

Dünyanın en popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, hacker’ların iştahını kabartacak derecede kullanıcıya ulaşabiliyor. Son günlerde  ‘WhatsApp ücretli oluyor’ diye mesaj alan kullanıcılar işin aslını öğrenmek için araştırmaya başladı. Kullanıcılara gelen mesajda "Aboneliğiniz sona erdi. Hesabınızı doğrulamak ve 0,99 dolar karşılığında ömür boyu abonelik almak için bu bağlantıya tıklayın." yazıyordu. Güvenlik uzmanları mesajın bir siber saldırı olduğunu, asla verilen linke tıklamamalarını, bu tarz mesajlara itibar edilmemesi gerektiğini ve WhatsApp’ın ücretsiz olduğunu söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.