Apartman yöneticisi dehşet saçtı! 2 ölü, 1 yaralı

Apartman yöneticisi dehşet saçtı! 2 ölü, 1 yaralı
Bursa'da, apartman yöneticisi Hacı M.K., köpeğinin havlayarak, çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle tartıştığı bina sakini Hilmi Ş. ile damadı Ali Ç.'i tabancasıyla vurarak öldürdü

Olay, dün gece saatlerinde, Mudanya'nın Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Apartman yöneticisi Hacı M.K. (38), iddiaya göre, havlayan köpeğinin çevreye rahatsızlık verdiği gerekçesiyle bina sakinlerinden Hilmi Şen (55) ve damadı Ali Çelik (33) ile tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüşürken, Hacı M.K., yanında taşıdığı tabancasıyla Şen ve Çelik'i ateş açarak, yaraladı. Bu sırada, olay yerinde bulunan apartman sakini H.U. da açılan ateşle yaralandı. Yaralılar, komşuların ihbarıyla mahalleye gelen sağlık ekipleri tarafından özel hastane ile Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hilmi Şen (55) ile damadı Ali Çelik, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. H.U.'nun da hastanedeki tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Apartman yöneticisi Hacı M.K. ise olayın ardından Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Zanlı Hacı M.K. gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.