Xiaomi Mi 6X çıkış tarihi belli oldu mu, yeni özellikleri arasında neler var?

Xiaomi Mi 6X çıkış tarihi belli oldu mu, yeni özellikleri arasında neler var?
Akıllı telefon pazarında yeniliklerle karşımıza çıkan Çinli teknoloji devi Xiaomi Mi 6X, geçen sene piyasaya çıkan Mi 5X modelinin gelişmiş versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Mi 6X’in ilk değişikliği ekran yönünde olacak.

Çerçevesiz ekran teknolojisi, kullanıcılar tarafından çok rağbet gördüğü için Xiaomi firması Mi 6X modelinde 18:9 ekran formatıyla karşımıza çıkacak. Çıkacak olan yeni modelde 5.7 inç bir ekrana ve 5.9 inç toplam büyüklüğe sahip olacak. Bu da demek oluyor ki ekran kasa oranıyla neredeyse hiç çerçevesi olmayacak. Peki ön kısımda komple ekrana yer verecek olan Mi 6X ne gibi özelliklerle karşımıza çıkacak? Ne zaman satışa sunulacak?  İşte detaylar…

BAZI DETAYLAR NETLİK KAZANMAYA BAŞLADI!

Sızan görsellere göre Mi 6X’de  iPhone X'teki gibi üst-üste konumlandırılmış iki adet ana kamera var. Ön kısımda komple ekran yer alacağı için parmak izi sensörü ise arka tarafta ortaya alınmış. Ses ve güç düğmeleri sağ tarafta ve gayet makul bir konumda bulunuyor. Alt taraftaki boşlulardan ikisi USB-C portu ve hoparlör için gayet uygun. Bir başka boşluk ise 3.5 mm'lik kulaklık girişi olacağını işaret ediyor. Tabi ki şuan net bir şey söylemek mümkün değil fakat genel hatları ile Mi 6X’in bu şekilde olması bekleniyor.

XIAOMI MI 6X'İN ÖZELLİKLERİ VE ÇIKIŞ TARİHİ NEDİR?

Görsellere göre Mi 6X'in tam ekrana sahip olacağını söyleyebiliriz. Bu ekran 5.7 ve 5.9 inç'lik tam çözünürlükte ekran olabilir. Bununla birlikte önceki modellere baktığımızda 6 GB’lık bir RAM ve 128 GB dahili hafıza ile çıkması muhtemel. Mi 6X’in ne zaman çıkacağı ise netlik kazanmamış olsa da 2018’in 2. çeyreğinden sonra tanıtılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.