2018 O Ses Türkiye birincisi Lütfiye Özipek kimdir, memleketi neresi?

2018 O Ses Türkiye birincisi Lütfiye Özipek kimdir, memleketi neresi?
O Ses Türkiye 2018 şampiyonu Lütfiye Özipek kimdir? oldu? Aydan, Ceren, Lütfiye, Nihat, Oğulcan ve Yener- Ümit ikilisinin kıyasıya mücadele ettiği final bölümünde birinci SMS oylamasıyla belirlendi. Memleketi neresi? İşte Özipek'le ilgili merak edilenler.

En fazla oyu alan Lütfiye Özipek, 2018 O Ses Türkiye birincisi oldu. Peki ama O Ses Türkiye'nin ilk kadın şampiyonu Lütfiye Özipek kimdir, O Ses Türkiye finalinden neler yaşandı?

O Ses Türkiye'de Cumartesi akşamı finalistler belli oldu. Ünlü sanatçılar Gökhan, Yıldız, Hadise ve Murat'ın takımında bulunan yarışmacılar, tarzlarına en uygun parçaları seçerek performans sergiledi ve halkın vereceği kararı beklemeye başladı. 

SMS ile gerçekleştirilen halk oylamasının sonucunda ise finale kalan isimler belli oldu. Finale kalan isimler ise, Murat'ın takımından Aydan Kahraman, Yıldız Tilbe'nin takımından Ceren Düzova, Gökhan'ın takımından Lütfiye Özipek, Murat Boz'un takımından Nihat Mugil, Hadise'nin takımından Oğulcan Bolcan, Gökhan'ın takımından Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi oldu. 
Finale kalan isimlerden sonra ise 2.tur sms sonuçları da açıklandı.

2. TUR SMS SONUÇLARI AÇIKLANDI

O Ses Türkiye finali 2. turunda şarkılarını seslendiren 4 yarışmacı arasından en çok SMS desteğini alan Gökhan Özoğuz'un takımından Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak büyük finale kaldı. Böylelikle Gökhan Özoğuz'un yarışmacılarından biri şampiyon olmayı garantiledi. 

Murat Boz'un takımından Nihat Mugil ve Hadise'nin takımından Oğulcan Bolcan ise finalin 2. turunda şampiyonluk şanslarını kaybetti

ŞAMPİYON BELLİ OLDU

O Ses Türkiye'de final yarışmasının ardından birinci de belli oldu. O Ses Türkiye'nin bu yıl ki şampiyonu Lütfiye Özipek oldu. Özipek aynı zamanda O Ses Türkiye'nin şampiyon olan ilk kadın yarışmacısı oldu.

LÜTFİYE ÖZİPEK KİMDİR?

Lütfiye Özipek, 1990 yılında Kıbrıs'ta dünyaya geldi. Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden beri serüvenine devam ediyor.Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde tamamlamasının ardından, önce University Of Nicosia'da caz eğitimi, ardından İngiltere'de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013'te mezun oldu.Kıbrıs'ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Özipek, Türkiye'de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.

2017 O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONU

O Ses Türkiye'nin 2017 sezonunda yarışmanın başından beri jüri koltuğundan oturan Hadise'nin takımı 6 yıl sonra ilk kez birinci oldu. Şampiyon olan Dodan, böylece araba ve single albüm ödülünün de sahibi oldu.


EMRE SERTKAYA O SES TÜRKİYE 2016 BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2016 şampiyonu Emre Sertkaya Gökhan'ın yarışmacısıydı.

ELNUR HÜSEYNOV 2015 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2015 şampiyonu Elnur Hüseynov Ebru Gündeş'in yarışmacısıydı.


HASAN DOĞRU 2014 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2014 şampiyonu olan Hasan Doğru değişimi ile herkesi en çok şaşırtan isim oldu. Hasan diyete girdi ve yıllardır veremediği kiloları eritip yepyeni bir insan oldu.

MUSTAFA BOZKURT O SES TÜRKİYE 2013 BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2013 şampiyonu Mustafa Bozkurt Mustafa Sandal'ın yarışmacısıydı.

OĞUZ BERKAY FİDAN 2012 O SES TÜRKİYE BİRİNCİSİ: O Ses Türkiye 2012 şampiyonu Oğuz Berkay Fidan olmuştu. O Ses Türkiye'nin birinci şampiyonu olan Oğuz Berkay Fidan Murat Boz'a ilk ve tek şampiyonluğunu kazandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.