Terim, Belhanda'yı bu sözlerle motive etti

Terim, Belhanda'yı bu sözlerle motive etti
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Antalyaspor maçının öncesinde Belhanda'ya ''Bu takımın sana ihtiyacı var'' sözleriyle motive etti.

Galatasaray'ın tecrübeli hocası Fatih Terim, Konyaspor'la oynanan kupa maçında oynadığı futbolla yıldızlaşan ve herkesin beğenisini toplayan Faslı 10 numarası Younes Belhanda ile Florya'da özel bir görüşme yaparak memnuniyetini dile getirdi.

Sezonun ikinci yarısında kulübeye çektiği öğrencisine bu kararın nedenlerini anlatan Terim, bu sayede hırslandırdığı Belhanda'dan form grafiğini daha da yukarı çekmesini istedi. Faslı yıldızdan yeteneklerini hatırlatan deneyimli teknik adamın "Ben sahada her zaman bu Belhanda'yı görmek istiyorum. Formanı aldın, sakın bir daha geri verme!" dediği öğrenildi.

''ARKADAŞLARINLA DAHA ÇOK KONUŞ''

Yıldız oyuncusundan saha içinde daha çok sorumluluk almasını, daha çok koşmasını ve arkadaşlarına yardımcı olmasını isteyen Fatih Terim, şu ifadeleri kullandı: "Sen bu takımın sahadaki en önemli yeteneklerinden birisin. Sürekli oyunun içinde olmalı ve arkadaşlarınla saha içinde daha çok konuşmalısın. Bu takımım senin gibi bir yeteneğe her zaman ihtiyacı var. Bunun bilincinde ol ve böyle istekli oynamaya devam et."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.