Diriliş Ertuğrul'un rakibi dünyada altıncı oldu

Diriliş Ertuğrul'un rakibi dünyada altıncı oldu
Diriliş Ertuğrul ile aynı gün ve saatte yayınlanan, en yakın rakibi olarak görülen Sen Anlat Karadeniz, 'dünya genelinde en çok tweet atılan dizi listesinde' tek Türk dizisi olarak büyük bir başarı elde etti.

Diriliş Ertuğrul ile aynı gün ve saatte yayınlanan, en yakın rakibi olarak görülen Sen Anlat Karadeniz, 'dünya genelinde en çok tweet atılan dizi listesinde' tek Türk dizisi olarak büyük bir başarı elde etti. Sen Anlat Karadeniz, listede ilk 10'a girerek altıncı sırada yer aldı.

ATV'nin yeni dizisi Sen Anlat Karadeniz, yayınlandığı gündem bu yana hem çok izleniyor hem de çok konuşuluyor. Aynı akşam yayınlanan Diriliş Ertuğrul'u reyting listesinde sallayan Sen Anlat Karadeniz, dünya genelinde en çok tweet atılan diziler listesinde ilk 10'a giren ilk Türk dizisi oldu.

WIT (World Information Tracking), tarafından dünya üzerindeki TV programlarıyla ilgili yapılan araştırmaya göre, 'Sen Anlat Karadeniz', 45 bin tweet yorumuyla dünyada altıncı sıraya yerleşti. Arjantinli pop star Lali Esposito'nun reality TV programı 'Lali', 185 bin tweet'le birinci oldu.

MİLLİYET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum