Güneş sert çıktı: Saygısızlık ve terbiyesizlik!

Güneş sert çıktı: Saygısızlık ve terbiyesizlik!
Beşiktaş' Teknik Direktörü Şenol Güneş, Nevzat Demir Tesislerinde basın toplantısı düzenledi.

İşte Güneş'in açıklamalarından satır başları...

"Bayern Münih ile ilk maç bizim için hayal kırıklığı oldu, hiç şansımızın kalmadığını söyleyebiliriz. Umutlarımızı buraya taşımak isterdik. Kötü kaybettik ama ülkemizi başından bu yana iyi temsil ettik. Bu yenilgi için herkesten özür dileriz. Beklentileri büyüttüğümüzü biliyoruz. Şikayet etmeden doğru işler yaparak bugünlere geldik. Nasıl geldiğimizi herkes iyi biliyor. Bayern maçını 11'e 11 oynasak daha güzel olacaktı tabi maç. Yenerdik desem kendimi kandırmış olurum. Favori onlardı, 11'e 10 olmasa buraya daha umutlu gelebilirdik"

"11'E 11 OYNASAYDIK..."

"Vida kırmızı kart görünce Tosic'i oyuna almak istemiştim. Ama orada Medel'i de görmek istedim. İkinci yarıda Robben kanatta etkili olmaya başladı. Bunu durdurmak için önce Tosic'i oyuna aldım. Sonra da Adriano'yu sol beke çektim."

"DERSLER ÇIKARACAĞIZ"

"Dürüstlüğümüzden, cesaretimizden asla vazgeçmedik. Ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde biz hep sahada kaldık. Sahanın içinde kalırken yıpratanların kendi insanımız olmasından üzülüyoruz. Dersler çıkaracağız, ligde ve kupada yarışa devam edeceğiz. Hayallerimizi hiç kaybetmedik, Şampiyonlar Ligi'nde daha yukarılara gitmek bizim için büyük hedefti ama oralara gitmek için henüz hazır değildik."

"SAYGISIZLIK VE TERBİYESİZLİK..."

"Biz duvara vurmadık. Utanılacak hiçbir şey yapmadık. Saygısızlık ve terbiyesizlik bizim işimiz değil. Dünyanın en iyi takımı değiliz. En iyi olmaya çalışan bir takımız."

FENERBAHÇE MAÇI...

"Ligde ve kupada kendimizi favori görüyoruz. Fenerbahçe maçında da 3 puan için sahaya çıkacağız. Gurur duyduğumuz taraftarlarımızla birlikte fair-play çerçevesinde mücadelemizi yapacağız."

"Fenerbahçe maçı kaderimizi bağlamaz ama önemli maç, kazanmak istiyoruz. Kazanırsak avantajın bize geçeceğini biliyoruz. Önümüzdeki 4 zorlu maçı da kazanmak istiyoruz. Türkiye'nin en iyi takımı olduğumuzu biz söylemiyoruz, bizimle oynayan her takım söylüyor. Bu hafta oynayacağımız takım da söylüyor"

CEZALI VE SAKAT OYUNCULAR...

"Diğer lig maçlarına nasıl çıkıyorsak Fenerbahçe maçına da öyle çıkacağız. Kazanmak istiyoruz. Cezalı Talisca ve Pepe dışında Gökhan'ın ve Vida'nın sakatlık durumları var, onlara bakacağız."

"BAŞARI ÇOK TEHLİKELİDİR..."

"Yeni başarılara ulaşmak zorundayız, ulaşamazsak zorluklarını çekeceğiz. Biz bugünlere kolay gelmedik, kolay da kaybetmeyiz. Başarı çok tehlikelidir. Başardıktan sonra devam ettirmek önemlidir. Beşiktaş'ın yıkılmasını isteyenler için bir fırsat var ama biz yıkılmadık."

TAMER TUNA'NIN EKSİKLİĞİNİ HİSSEDİYOR MU?

"Yardımcı antrenör beni yönetmiyor, ben onu yönetiyorum. Eğittiğim adamları benim için hoca gösterirseniz hem bana hem de ona saygısızlık yapmış olursunuz"

"VIDA UYUM SORUNU YAŞIYOR. LARIN İSE..."

"Vida, Mitrovic ile aynı sorunu yaşıyor. Kiralık gönderdiğimiz Mitrovic şu anki Vida'ya göre kadromuza daha uyumlu durumdaydı. Ama bu Vida'nın kötü oyuncu olduğunu göstermez. Uyum sağladıkça iyi olacaktır"

"Larin'de beklenti var, oynamayanlar akla geliyor ama Larin şu an Talisca, Love, Mustafa Pektemek, Negredo'nun önünde değil. Çıkıp da bir maç iyi oynayabilir"

MEHMET ÖZDİLEK İLE YAŞANANLAR

"Konyaspor maçının sonunda, yardımcı hocaları alayım diye hakemlerin yanına gittim. Mehmet Hoca'nın geldiğini görmemiştim. Daha sonra 'Gidin hakemleri tebrik edin' dedim. Kesinlikle itme gibi bir durum yok. Ayrıca Mehmet Hoca'yı da çok severim."

"FUTBOL OYNAYIP ÜSTÜN OLACAĞIZ"

"Konya maçında hakemin kötü niyetli olduğunu hissettim. Fenerbahçe derbisinde hakem nasıl yönetirse yönetsin biz oyunumuzu oynayacağız. Fenerbahçe maçında isyan edince zararını biz çekmiştik. Sadece futbol oynayarak üstün olacağız."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.