MHP'den itiraz! 'İstemiyoruz!'

MHP'den itiraz! 'İstemiyoruz!'
MHP Yozgat İl Teşkilatı, Yozgat Sorgun Şeker Fabrikasının satışına karşı çıktı. Yaşanması muhtemel sıkıntılar hakkında bilgi vermek için MHP Başkanı Ethem Sedef, Sorgun İlçe başkanı Zafer Yusuf Kutlusoy ile birlikte Ankara’da bir dizi girişimde bulunuldu.

MHP Yozgat İl Teşkilatı, Yozgat Sorgun Şeker Fabrikasının satışına karşı çıktı. Bira fabrikasının özelleştirilmesi sonucu Yozgat ekonomisinin büyük bir darbe yediğini, kamunun tek yatırımı olan Şeker fabrikasının satılması ile çiftçinin, çalışanların ve Şeker sayesinde ayakta duran birçok sektörün olumsuz etkileneceğine dikkat çeken MHP Başkanı Ethem Sedef, Sorgun İlçe başkanı Zafer Yusuf Kutlusoy ile birlikte Ankara’da bir dizi girişimde bulundu. 

Sorgun Şeker-İş sendika başkanı Turgut Gözübüyük’ün de katıldığı ziyaretler ile satışa karşı kamuoyu oluşturuldu.  MHP Genel Merkezinde Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, Celal Adan ve Şefkat Çetin’i ziyaret ederek konu hakkında bilgilendiren Yozgat heyetinin çabaları sonucu,  konu ile yakından ilgilenen Genel başkan yardımcılarının direktifi ile MHP grup başkan vekili Erhan Usta meclis kürsüsünden Milliyetçi Hareket Partisi'nin bu satışa karşı olduğunu söyleyerek konuyu TBMM gündemine taşıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.