Kanal D’den ‘zina’ övgüsü

Kanal D’den ‘zina’ övgüsü
Kanal D televizyonu büyük bir ahlâksızlığa daha imza attı. Önceki gece yayımlanan “Küçük Kadınlar” adlı dizide, lise öğrencisinin gayrimeşru bir şekilde hamile kalması, çağdaşlık olarak sunuldu.

20 Ocak gecesi yayınlanan dizide, 17 yaşında lise öğrencisi olan Armağan (Hande Soral) birlikte okuduğu Ebru’nun hamile olması üzerine tartışıyor. Ebru, hamile olmasını savunuyor ve “Çok aşık olmuştum. Nesi varmış yaşımın? Sen de geri kafalılık etme iyice” şeklinde konuşuyor. Dizide, zinayı, hem de lisede okuyan bir öğrencinin övmesine yer verilmesi dikkat çekici bulunuyor.

DİZİNİN YAPIMCISI D PRODUCTIONS!..
“Küçük Kadınlar” dizisinin yapımcılığını D Productions üstlenmiş. Dünya klasikleri arasında yer alan “Küçük Kadınlar” adlı kitaptan esinlenilerek ekrana taşınan dizide, bir günde hayâlleri yıkılan 5 kız kardeşin hayata yeniden tutunmak için verdikleri (sözde) mücadeleler anlatılıyor. Dizinin senaryosunu Deniz Akçay, yapımcılığını Ayşe Durmaz, yönetmenliğini ise Hakan Arslan yapıyor.

KANAL D, AHLÂKSIZ TEKLİFE DE YER VERMİŞTİ
Kanal D televizyonunda, başrollerini Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci'nin oynadığı ‘Binbir Gece’ dizisinin ilk bölümü de büyük tartışmalara sebeb olmuştu. İlk bölümde, genç ve dul bir kadın olan Şehrazat (Bergüzar Korel), lösemi hastası çocuğunun tedavisi için ihtiyaç duyduğu 150 bin doları patronu Onur'dan (Halit Ergenç) borç olarak istiyor, ancak Onur, bu parayı kendisiyle bir gece geçirmesi karşılığında verebileceğini belirtiyordu. Teklifi kabul eden Şehrazat, dizinin ikinci bölümünde patronuyla bir gece geçiriyordu.

TUNCAY'IN KANAL D'DE BAŞLAYAN '15'LİK' GAYRİ MEŞRU İLİŞKİSİ!

HÜRRİYET, İP, ULUSAL KANAL EL ELE!

KENAN KIRAN / VAKİT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.