Seni timsah seni!

Seni timsah seni!
İsrail Başbakanı, dünyayı şok eden bir açıklama yaptı. Başbakan Olmert Gazze'de çocukların ölüşünü ağlayarak izlemiş!!!

İsrail Başbakanı Ehud Olmert, Gazze harekatı sırasında İsrail'in Kanal 10 televizyonunda canlı yayında çocuklarının öldüğünü öğrenen Filistinli Doktor İzzeddin Ebul Eyş'i görüntülerini izlerken ağladığını söyledi.

Olmert, Maariv gazetesine verdiği demeçte, 'Görüntüleri izlediğimde ağladım. Kim ağlamaz ki? Nasıl dayanabilirsiniz?' diye konuştu.

İsrail'in Tel Haşomer hastanesinde görev yapan doktor, canlı yayında Gazze'deki son durumu aktarırken 3 çocuğunun İsrail tanklarınca açılan ateşte öldüğünü öğrenmiş ve yayın sürerken sinir krizi geçirmişti. Doktorun yürek burkan görüntüleri İsrail televizyonlarınca defalarca yayınlanmıştı.

Olmert, her ne kadar bu tür görüntülerden etkilendiğini de söylese, harekatın gerekliliğini sonuna kadar savunduğunu söyledi.

İsrail Başbakanı, 'Eğer kazanıyorsanız, birileri otomatik olarak sizden daha fazla yaralanır. Biz bu harekatı kaybetmek istemiyorduk. Siz ne isterdiniz, yüzlerce askerimizin ölmesini mi?' diye konuştu.

İsrail'in 22 gün süren harekatında 10 asker ve 3 İsrailli sivil yaşamını yitirirken, Gazze tarafından 280'i çocuk bin 284 sivil hayatını kaybetti. - gazeteport

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.