Asıl "Müesses Nizam" onun altında kaldı

Asıl "Müesses Nizam" onun altında kaldı
Önceki gün yaptığımız "dağılan müesses nizamın altında kaldı" başlıklı ciddi haberimize birçok yorumcumuzdan esprili cevaplar geldi. Biz de bu ilhamlardan yola çıkarak olaya bu sefer mizahi açıdan yaklaştık. Bakalım, Erhan Göksel mi dağılan "müess

DAĞILAN MÜSSES NİZAMIN ALTINDA KALDI HABERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

"Müesses nizam" kavramını Türk siyasi hayatına kazandıran Verso Araştırma Şirketi sahibi araştırmacı-stratejist Erhan Göksel de sonunda "müesses nizam"dan darbe yedi. Göksel, Ergenekon 11. dalga çerçevesinde Ankara'da gözaltına alındı.

Olayı ayrıntılı bir şekilde araştıran Araştırma-Karıştırma Servisimizin değerli elemanı İzzet Kilolu, konunun Ergenekon değil "kilo meselesi" olduğunu şıppadanak anladı. Evet şimdi arkadaşımız Kilolu'ya bağlanıyor ve son durumu alıyoruz;

- İyi akşamlar Rıfat Yörük. Son günlerde 200 kiloya kadar çıkan ancak lahana çorbası, hipnoz, akupuntur gibi denediği her türlü zayıflama yönteminden sonuç alamayan Göksel, hapise girip burada zayıflamayı ciddi ciddi düşünmeye başladı. Bunun için telefonda görüşme yaparken bir Ergenekoncu gibi konuşan Göksel amacına çok kısa sürede ulaştı. Erhan Göksel, hapishane karavanasıyla doymayarak hızla kilo vereceğini ve koğuşunda her zaman atıştıracak bir şey bulamayınca gayet incelmiş bir halde evine döneceğini düşünüyor.  
 
- Peki, dün yaptığımız "dağılan müesses nizamın altında kaldı" başlıklı haberimizin yankıları ne oldu?
 

- Haberin başlığı genelde çarpıcı bulundu ama içeriğine itirazlar vardı. "İyi ki altında kalmış… Ya bu cüssesiyle üstünde kalsaydı, hepimiz pestil olmuştuk!" şeklinde değerlendirenler oldu. "Erhan Göksel dağılan 'müesses nizam'ın altında kalmadı asıl 'müesses nizam' onun ağırlığına daha fazla dayanamayarak çöktü" yorumunu yapanlar da oldu.

 

Rıfat Yörük/Habervaktim.com/Mizah

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.