İsrail medyası flaş haber diye duyurdu

İsrail medyası flaş haber diye duyurdu
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta katıldığı paneli terk etmesini İsrail'in önde gelen gazeteleri de internet sayfalarından duyurdular.

İŞTE O AN! (FOTO)

Jerusalem Post gazetesinin web sayfası Başbakan Erdoğan'ın paneli terk etmesini "manşet haber" olarak duyururken, Erdoğan'ın İsrail Cumhurbaşkanı Şimon Peres ile girdiği tartışma ve ardından sözünün panel moderatörünce kesilmesine sinirlenerek sahneden yürüyüp gittiğini bildirdi. 
 
Haaretz gazetesinin web sayfası da aynı haberle okuyucularını durumdan haberdar etti. İki gazetenin İngilizce web sayfası da Amerikan AP ajansının haberini kullandı. Merkezi Katar'da bulunan uluslararası Arap haber kanalı El Cezire de internet sitesinde haberi acil haber olarak tek cümle olarak verdikten sonra, geniş bir haber yayımladı. 
 
El Cezire haberinde, Başbakan Erdoğan'ın, panel yöneticisinin Peres'in İsrail'in Gazze saldırısını meşrulaştıran sözlerine itirazlarını söylemesine izin vermemesinden sonra televizyondan canlı yayınlanan tartışmayı terk ettiğini belirtti. (AA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.