Danıştay cinayetine Yahudi lobisi katkısı!

Danıştay cinayetine Yahudi lobisi katkısı!
Başbakan Erdoğan’ın, Filistin’de katliam yapan İsrail’e karşı sert çıkışı Amerika’daki Yahudi lobilerini rahatsız etti. Erdoğan’ın Davos’taki çıkışına sert tepki gösteren Yahudi lobisi AJC, 2006 yılındaki Danıştay ci

İŞTE HABLEMİTOĞLU'NU ÖLDÜRTEN GENERAL! 

YAHUDİ LOBİSİ BÖYLE ÇILDIRDI 

YAHUDİ LOBİSİNDEN 'KATLİ VACİP' FETVASI 

İSRAİL, CAMİLERİ YERLE BİR ETTİ-FOTO GALERİ

Yahudi lobisine yakınlığıyla bilinen Türk akademisyen Kemal Sılay tarafından Ergenekon örgütü ortaya çıkarılmadan önce kaleme alınan makalede, Türkiye’deki ‘İslamofaşist’ örgütlenmenin gazeteci, yazar, akademisyen ve sanatçılara suikast düzenlediği, Türk hükümetinin ‘terörist HAMAS Hükümeti’ni desteklediği ifade ediliyor. Makaleyi yayınlayan Amerikan Yahudi Komitesi, geçtiğimiz günlerde Başbakan Erdoğan’a İsrail’i kınayan sözleri nedeniyle diğer Yahudi örgütlerle birlikte bir protesto mektubu göndermişti. 

ERGENEKONCU BASINDAN YAHUDİ LOBİSİNE SERVİS
Danıştay cinayeti işlendiği sırada gazete ve televizyonlarında Vakit gazetesi ve dindarları hedef gösteren yayınlar yapan Ergenekoncu Türk basınıyla, Yahudi lobisinin işbirliği yaptığı ortaya çıktı. Dindar kesimleri töhmet altında bırakmak için ‘ulusalcı-laik’ Ergenekoncular tarafından işlendiği belirtilen Danıştay cinayetinin ardından ‘Katilin arabasından Vakit Gazetesi çıktı’, ‘Allahü Ekber diyerek öldürdü’ şeklinde cinayeti manipüle eden Türk medyasının bu iddialarının geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail ile ilgili sözlerini protesto eden Yahudi lobisi tarafından da işlendiği ortaya çıktı.

YAHUDİ LOBİSİNİN VAKİT DÜŞMANLIĞI
Danıştay cinayeti zanlısı Alparslan Arslan’ın Ergenekon zanlısı Veli Küçük ile bağlantısının ortaya çıkmasının ardından davanın Ergenekon’la birleştirilmesine karar verilirken, Amerika merkezli Amerikan Yahudi Komitesi’nin (AJC) 12 Ağustos 2006 yayınladığı bir makalede, Vakit gazetesi olmak üzere Türkiye’deki dindarları hedef aldığı görüldü. Amerikan Indiana Üniversitesi’nde Türk Kürsüsü’nde görevli ve Yahudi lobilerine yakınlığıyla bilinen Kemal Sılay’ın kaleme aldığı ‘Allah’ın Avukatları: Türkiye’deki İslami Terör ve Organize Suçun Değişen Yüzü’ başlıklı makalesinde, Vakit Gazetesi ve Müslümanlara yönelik ağır ifadeler kullanılıyor. 

İSLAM’DAN ORTAÇAĞ HUKUKU DİYE SÖZ EDİYOR
Makalede, cinayetin hemen ardından Ergenekoncu basında Vakit Gazetesini suçlayıcı yayınlarla benzerlik gösteren ifadeler kullanan Sılay, İslam’dan da ‘Ortaçağ hukuku’ diye söz ediyor. Sılay, “Cinayeti işleyen Alparslan Arslan, Vakit Gazetesi’nin yargıçları hedef gösteren fotoğraflarını yayınlamasından ve Ortaçağ ‘hukukundan’ etkilendi” ifadelerini kullanıyor.

SİYONİST NEOCONLARIN ‘İSLAMOFAŞİST’ SÖYLEMİ
Yahudi Komitesi için yazdığı makalesinde Sılay, başörtüsünü ‘bir parça bez’ olarak adlandırırken, Danıştay cinayetinin Kur’an’da geçen Allah’a karşı gelenleri cezalandırmanın bir çeşit yansıması olduğunu yazıyor. Danıştay cinayeti zanlısı Alparslan Arslan’ın sahip olduğu ‘İslamofaşist’ özelliklerin, Türkiye’deki siyasi, sosyal ve ekonomik gerçekliklerin bir yansıması olduğunu iddia eden Sılay, Türkiye’deki Ergenekoncuların Amerikan ayağı olan Neoconların ‘İslamofaşist’ söylemini kullanması dikkat çekiyor.

CİNAYETLERİ DİNDARLARIN ÜZERİNE ATTI
Gazeteci, yazar ve üniversite profesörleri, sanatçılar, şairler ve yargıçların ‘İslamcı terörün’ kurbanı olduğunu iddia eden Sılay, Ergenekon ortaya çıkarılmadan önce bazı kesimlerin siyasi cinayetleri dindarların üzerine atma iddialarını Yahudi bir örgütte dillendirmesi, Türkiye’deki bazı medya organlarının Amerika’daki Yahudi lobisiyle temasta olduğu tezini güçlendiriyor.

YAHUDİ LOBİSİNİN ERGENEKON’A SEMPATİ DUYMASININ SEBEBİ
Sılay’ın “İslam ve İslamofaşist terör korkusu, Erdoğan’ın terörist HAMAS ile ilgili olarak ‘Filistinlilerle mükemmel ilişkilerimiz var’ sözleriyle ikiye katlandı” ifadeleri, Amerika’daki Neocon ve Yahudi lobilerinin neden Ergenekoncu kesimlere sıcak baktığı konusunda ipuçları veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.