Şeyma Subaşı ile Acun'dan boşanma açıklaması

Şeyma Subaşı ile Acun'dan boşanma açıklaması
Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanma kararı aldığı ileri sürüldü.

Magazin medyasında bugün öne çıkan iddialardan biri de, Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın boşanacağıydı. 

Sabah gazetesinin haberine göre, Acun Ilıcalı, Zeynep Hanım ile evli iken birlikte olmaya başladığı ve geçtiğimiz yıl evlendiği Şeyma Şubaşı ile boşanma kararı aldı. Evliliğin bitmesinde birçok nedenin bulunduğu ileri sürülüyor. 

İddianın doğru olup olmadığı ve Acun ile Şeyma Subaşı’nın bir açıklama yapıp yapmadığı merak konusu oldu. Şeyma Subaşı ve Acun'dan boşanma açıklaması bekleniyor…

Bu arada iddianın sahibi olan Sabah gazetesinin o haberi şöyle: “Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın boşanma kararı aldığı ileri sürüldü. Geçen yıl eylülde Fransa'nın Marsilya kentinde nikah masasına oturup, St. Tropez'de düğün yapan Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı çiftinin önümüzdeki günlerde boşanacakları, evliliğin bitmesinde ise birçok nedenin olduğu konuşuluyor. Uzun süre birliktelik yaşayan Acun Ilıcalı - Şeyma Subaşı çiftinin 5 yaşında Melisa isminde bir kız çocukları var.”

Acun Ilıcalı kimdir

Aslen Erzurum’lu olan Acun Ilıcalı, 1969, Edirne doğumlu. Televizyon yapımcısı ve sunucusu. Acun Firarda, Var mısın? Yok musun?, Fear Factor, Survivor, Yetenek Sizsiniz Türkiye gibi Türk televizyonculuğunun önemli başarı yakalamış programlarının yapımcısı.

BU ÜÇÜNCÜ EVLİLİĞİ.. 4 KIZ BABASI..

Babası müteahhit annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. Babaanne ve dedesini trafik kazasında kaybetti. 19 yaşında iken 1988 yılında Seda Ilıcalı ile evlendi ve bu evliliğinden Banu adında bir kız çocuğu sahibi oldu.

Kızının doğumundan 10 ay sonra 1990 senesinde anne ve babasını da trafik kazasında kaybetti.

Ardından Zeynep Hanım ile evlendi ve bu evliliğinden de Yasemin ve Leyla adında iki kızı dünyaya geldi. 

Zeynep Hanım ile evli iken Şeyma Subaşı ile birlikte olmaya başladığı haberleri basına yansıdı. Ve bir süre sonra Zeynep Hanım ile olaylı bir şekilde boşandı. Ayrılığın ardından Şeyma Subaşı ile birlikteliği gün yüzüne çıktı. Ve geçtiğimiz yıl görkemli bir törenle evlenen Acun Ilıcalı'nın Şeyma Subaşı'dan da bir kız çocuğu bulunuyor. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.