Lider Başakşehir İzmir'de hata yapmadı!

Lider Başakşehir İzmir'de hata yapmadı!
Spor Toto Süper Lig 13. hafta kapanış maçında lider Başakşehir deplasmanda Göztepe'yi 2-0 mağlup etti.

Bornova Stadı'nda oynanan ve hakem Bülent Yıldırım'ın düdük çaldığı maçta Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 9. dakikada penaltıdan Edin Visca, 73. dakikada ise Riad Bajic attı.

Bu sonucun ardından Başakşehir puanını 30'a çıkardı ve en yakın rakibi Kasımpaşa'nın 5 puan önünde liderliğini sürdürdü. Göztepe ise 18 puanda kaldı.

 

Ligde galibiyet serisini 5 maça çıkaran Başakşehir, 13 hafta sonunda Galatasaray'a 6, Beşiktaş'a 9, Trabzonspor'a 11, Fenerbahçe'ye ise 17 puan fark attı.

Süper Lig'in 14. haftasında Başakşehir evinde Sivasspor'u konuk edecek. Göztepe ise Antalyaspor deplasmanına gidecek.

Stat: Bornova

Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Sönmez, Mehmet Kısal

Göztepe: Beto, Gassama (Dk. 81 Tayfur Bingöl), Titi, Reis, Berkan Emir, Halil Akbunar, Borges (Dk. 58 Ngando), Alpaslan Öztürk (Dk. 77 Cikalleshi), Yasin Öztekin, Castro, Jerome

Medipol Başakşehir: Mert Günok, Caicara, Epureanu, Da Costa, Clichy, Gökhan İnler, İrfan Can Kahveci (Dk. 65 Emre Belözoğlu), Visca, Mossoro (Dk. 76 Kerim Frei), Napoleoni, Bajic (Dk. 84 Adebayor)

Goller: Dk. 9 Visca (penaltıdan), Dk. 73 Bajic (Medipol Başakşehir)

Sarı kartlar: Dk. 8 Titi, Dk. 33 Berkan Emir, Dk. 48 Gassama, Dk. 90+1 Tayfur Bingöl (Göztepe), Dk. 15 İrfan Can Kahveci, Dk. 22 Epureanu, Dk. 27 Da Costa (Medipol Başakşehir)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.