Ülkemizin yarınları, Sakarya Eğitim Kurumları Anaokulunda yetişiyor.

Ülkemizin yarınları, Sakarya Eğitim Kurumları Anaokulunda yetişiyor.
3-6 yaş arası miniklerimizin sosyal, kültürel ve psiko-motor gelişimlerine yardımcı olup iyi bir karakter eğitimiyle onları geleceğe hazırlıyoruz.

 Öğrencilerimiz, okulumuzda attıkları sağlam temel sayesinde başarıyı ömür boyu yaşayacaklar. Çocuğun kabiliyet, kapasite ve ilgisini keşfeden bir eğitim modeli uyguluyoruz. Öğrenme heyecanı ömür boyu süren, öğrenmekten zevk alan, sorgulayabilen ve araştırabilen öğrenciler yetiştiriyoruz. Çocuklarımıza bilgi, beceri, tutum ve değerler kazandırmanın yanında en büyük eksiklik olarak gördüğümüz yaşama sevinci ve insan sevgisi kazandırma konusunda da karalıyız. Eğitim, çocuğu sevmekle başlar, sözünü kendimize ilke edindik. Her şeyden önce öğrencilerimizi sevmemiz ve bunu onlara hissettirmemiz gerektiğine inanıyoruz. Bilim, teknoloji ve iletişim imkânları ile eğitimin ulaşabileceği en üst noktaları yakalamaya çalışıyoruz. Okulumuz, çocuğun dokunarak, yaparak, yaşayarak öğrenmesini sağlayan öğretim yöntemini esas almaktadır. Bu yöntemle çocukların dinlemek ve izlemekten çok, sorarak, araştırarak, deneyerek, dokunarak, değiştirerek günlük hayata dair tecrübelerin ilk adımlarını öğrenmelerini sağlıyoruz. Yaparak, yaşayarak öğrenmenin eğitim sistemimizdeki önemi nedeniyle programımızı uygularken kitap, dergi, poster, akıllı tahta, ritim ve spor aletleri, internet, fen ve doğa deneylerinin yanında evcil hayvan barınağımızı, ekoloji dersliğimizi, açık hava dersliklerimizi, açık hava tiyatromuzu, at binme sahamızı kaynak olarak kullanıyoruz. Bunların bilinçli kullanımı ve korunması konusunda çocukların duyarlılık geliştirmesine de özen gösteriyoruz. Çocuklarımızın sağlık, güvenlik ve rahatı için fiziksel tüm detaylar düşünülerek inşa edilen binamızda; ahşap oyun grupları, oyun bahçesi, zengin oyuncaklarla donatılmış çok amaçlı etkinlik sınıfları, bilgisayar sınıfı, cep sinema odası, oyun odası ve dinlenme odaları, zekâ oyunları atölyesi ve kış bahçesi bulunmaktadır.

 

 

Sakarya Eğitim Kurumları, yaşama sevincine sahip, mutlu bireyler yetiştiriyor.

 

Özel Sakarya Eğitim Kurumları Anaokulu; insan sevgisine sahip, tabiatı seven ve koruyan, yakın çevresine karşı duyarlı, manevi kabiliyet ve meziyetleri gelişmiş, anadilini etkili bir şekilde kullanabilen, yabancı dile temel oluşturacak alt yapıya sahip, grupla birlikte çalışabilen, problemlere çözüm üretebilen, kişilik sahibi fertler yetiştirmeyi hedeflemektedir. Bu hedeflerimize ulaşmak için kendi eğitim anlayışımıza ve ülkemiz şartlarına uygun olarak geliştirdiğimiz bir eğitim programı uyguluyoruz. Eğitim programımızın içinde Türkçe dil etkinlikleri, fen ve doğa etkinlikleri, yabancı dil etkinlikleri, oyun ve drama etkinlikleri, sanatsal etkinlikler, müzik etkinlikleri, grup çalışmaları, deney, gezi ve gözlemler, güncel yaşam beceri etkinlikleri, dikkat ve zekâ eğitimi çalışmaları eğitim programımızın ana unsurlarıdır. http://www.sakaryaegitimkurumlari.com/ sitesinden anaokulumuzla ilgili geniş bilgi bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.