‘Rotary ve Lionslar İslam’ı tehdit ediyor’

‘Rotary ve Lionslar İslam’ı tehdit ediyor’
Türkiye’de de faaliyette bulunan Lions ve Rotary kulüplerinin yasaklanması için çağrıda bulunan Endonezya Halkın Ulema Forumu, bu kulüplerin İslam’a tehdit oluşturduğunu bildirdi. Endonezyalı din alimi Atian Ali Muhammed Da’i, bu kulü

'BIRAK TARİKATLARI, DEVİR MASON LOCALARI DEVRİ' 

ROTARY KULÜBÜ'NDEN SOSYETE HASTANESİ-MİZAH 

ERGENEKON MASONİK DÜZENDE ÖRGÜTLENMİŞ

Masonluğa geçiş için ön adım olarak değerlendirilen Rotary ve Lions kulüplerinin Endonezya’da yasaklanması çağrısı yapıldı. Endonezya Halkın Ulema Forumu (FUU) Başkanı Atian ali Muhammed Da’i, Rotary ve Lions kulüplerinin Siyonist ideolojinin bir parçası olduğunu belirterek, bu kulüplerin masonluk ve Siyonist hareketin ön cepheleri olduğunu söyledi.

BU KULÜPLERDEN UZAK DURUN, YOKSA ‘KAFİR’ OLURSUNUZ
Da’i, Endonezya’da yayınlanan The Jakarta Globe gazetesine yaptığı açıklamada, bu kulüplerin İslam’a tehdit oluşturduğunu ve topladıkları yardımları Amerika ve İsrail’deki Siyonistlere akıttığını belirterek, Müslümanların Rotary ve Lions kulüplerinden uzak durması gerektiğini aksi taktirde bu kulüplere üye olanların ‘kafir’ olarak adlandırılacağını kaydetti.

DEVLET BAŞKANI’NA ‘BU KULÜPLERİ YASAKLAYIN’ ÇAĞRISI
Devlet Başkanı Susilo Bambang Yudhoyono’a Lions ve Rotary kulüplerini yasaklaması çağrısı yapan Endonezyalı din alimi Da’i, İslam’a tehdit oluşturan bu kulüplerin dünyadaki Siyonist hareketin bir parçası olduğunu belirtti.

1962’DE YASAKLANDI, 2000’DE YENİDEN AÇILDI
Öte yandan geçtiğimiz hafta yoga yapılmaması konusunda bir fetva yayınlayan Endonezya İslam Konseyi, Rotary ve Lions kulüpleri için bir fetva yayınlamayı düşünmediklerini söyledi.

Endonezya’da 1962 yılında yasaklanan Rotary ve Lionslar 2000 yılında yeniden açıldı. Rotary ve Lions kulüplerinin dünyada 2,5 milyon üyesi olduğu iddia ediliyor.

NAZİLERLE İŞBİRLİĞİ
1905 yılında Amerika’nın Şikago kentinde Paul P. Harrison tarafından kurulan ilk Rotary Kulübü’nün ismi, haftalık toplantılarının sırasıyla üyelerinin ofisinde yapılmasından geliyor. İngilizce’de ‘rotate’ kelimesinden gelen Rotary kulüpleri, Almanya’da Hitler döneminde yaygınlık kazanırken, üyeleri arasında birçok Siyonist Yahudi iş adamı da bulunuyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.