İsrail’in Gazze katliamı bir tatbikatmış!

İsrail’in Gazze katliamı bir tatbikatmış!
Gazze’de kadın-erkek, yaşlı-çocuk demeden 1500’e yakın Filistinli’yi katleden ve binlercesini yaralayan İsrail’in bu saldırısının, bir yıl içerisinde İran ile yapılacak bir savaş için tatbikat olduğu bildirildi. Avustralya&rsquo

KATİL PERES, SONUNDA AĞZINDAKİ BAKLAYI ÇIKARDI 

ABD VE İRAN ARASINDA İPLER GERİLDİ

Siyonist İsrail’in işgal ve abluka altında tuttuğu Filistin’in Gazze Şeridi’ne geçtiğimiz ay düzenlediği saldırının, İran’a hazırlık olduğu bildirildi. 

YAHUDİ CEMAAT LİDERLERİNE KONUŞTU
22 gün süren ve çoğunluğu kadın ve çocuk 1500’e yakın kişinin hayatını kaybettiği 5 bine yakın kişinin ise yaralandığı saldırıyla ilgili olarak Avustralya’daki Yahudi cemaati önderleriyle konuşan İsrail’in Avustralya Büyükelçisi, “Gaza operasyonunun İran’a karşı bir hazırlık olduğunu’ söyledi.

KAMERALARI KAPATTIRDI
Avustralya Channel 7 televizyonunun haberine göre, Yahudi cemaati önderleriyle Sdney’de görüşen Büyükelçi Yuval Rotem, görüşmeden önce orada bulunan kameraları kapattırdığı ve cemaat liderlerine İsrail’in Gazze saldırısı hakkında bilgi verdiği kaydedildi.

İRAN’LA YAPILACAK SAVAŞIN HAZIRLIĞI…
Avustralya’daki Yahudi liderleriyle görüşmesinde Rotem’in, “İsrail’in Gazze’deki saldırısı, bir yıl içinde nükleer donanımlı İran ile yapılacak bir yüzleşmenin bir tatbikatıydı. İsrail’in Gazze’deki amacı, bizlerin ne derece kararlı olduğumuzu göstermekti” dediği kaydedildi.

İRAN’A KARŞI YENİ İTTİFAKLAR 
Rotem’in kameralar kapatılmadan önceki konuşmasında da, İran’a karşı yeni ittifaklar kurulacağını, İran’ın nükleer silaha sahip olma konusundaki kararlılığının önlenemeyeceğini söylediği kaydedilen haberde, bu konuşmalarına açıklık getirmesi konusundaki soruya, Büyükelçi’nin, İsrail’in İran’a karşı diplomatik ve ekonomik yaptırımları destekleyeceği, Amerikalılar gibi İsrail’in de İran’ı stratejik bir tehdit olarak gördüğü şeklinde cevap verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.