Vakit, şok belgeleri yayınlıyor!

Vakit, şok belgeleri yayınlıyor!
Vakit gazesi, ‘çürük raporu’yla askerlikten muaf tutulan general yakınlarının isimlerinin bulunduğu belgeyi ele geçirdi... Şok belgeler yarınki Vakit gazetesinde yayınlanacak.

Vakit’in sürmanşetten anonsunu yaptığı ve yarın yayınlanacak olan belgelerde, general yakınlarının çürük raporu alarak askerlikten muaf tutulduğu iddia ediliyor.

Kışlalara ve Genelkurmay’a ait tesislere sokulması bile yasak olan Vakit’in bu belgelere nasıl ulaştığı bilinmezken yarın yayınlanacak olan bu belgelerin çok konuşulacağı benziyor.

İşte Vakit’in sürmanşetten yaptığı o anons:

Generallerin çürük çocukları

-TSK’da üst düzey görevlerde bulunan çok sayıda generalin, 1. ve 2. derece akrabalarının, “çürük raporu” alarak vatani görevlerini yerine getirmedikleri ortaya çıktı. 

-Vakit’in ele geçirdiği belgelere göre, bazı general yakınlarının çürük raporu alarak, ya askerlik yapmaktan tamamen muaf tutulduğu ya da birliğine katıldıktan bir süre sonra alınan raporla evine döndüğü belirlendi.

-Gazetemizin ulaştığı belgelere göre, bazı generallerin 3,4 hatta 5 akrabasının birden çürük raporu olması dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.