CHP'li Vekil Oğlunu Öldürtmüş!

CHP'li Vekil Oğlunu Öldürtmüş!
Ölüm döşeğinde olan kadın, vicdan azabı çektiğini söyleyerek konuşunca faili meçhul kalan cinayet çözüldü. Cinayetin ardından CHP'li vekil çıktı..

Ankara'da 14 yıl önce işlenen cinayeti, ölüm döşeğindeki tanığın ifadesi çözdü. Şüpheli olarak gözaltına alınan Demirhan C., 1995 yılında Tacettin C.'yi öldürdüğünü itiraf etti. Şüphelinin, maktulün babası Osman C. tarafından azmettirildiğini söylediği iddia edildi. 

Hayatta olmayan Osman C., 15. dönemde CHP milletvekili olarak görev yapmıştı. 

Tacettin C., Ankara Dikmen'deki evinde 1995 yılında başına ateş edilmiş ve bıçaklanmış halde bulunmuştu. Olay yerinde yapılan incelemelerde yeterli delil bulunamayınca konu faili meçhul kalmıştı. Dosyayı 14 yıl sonra açan Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği dedektifleri, tanıkları araştırdı. Tacettin C.'nin babasının öldüğü, annesinin konuşamayacak derecede hasta olduğu belirlendi. Kız kardeşleri ise bilgilerinin olmadığını anlattı. Ancak polis, yakın bir akrabanın yaşadığı bilgisine ulaştı. Bu bilgi cinayet dosyasının seyrini değiştirdi. 72 yaşında ve ağır hasta G.C. isimli kadının bilgisine başvuruldu. 'Vicdan azabı çektiğini söyleyen yaşlı kadın, cinayetin aile içi hesaplaşma olduğu ve uzakta yaşayan akrabalarının incelenmesiyle aydınlanabileceğini belirtti. İfadenin ardından polis aileyi mercek altına aldı. Yapılan incelemelerde Kırıkkale'de yaşayan ve ailenin yakın akrabalarından 54 yaşındaki Demirhan C., birinci derece şüpheli sıfatıyla gözaltına alındı. Çapraz sorguda cinayeti itiraf eden zanlının, "Tacettin C. ailesine kan kusturuyordu. Oğulları yüzünden başlarına gelmeyen iş kalmadı. Öldürmemi istediler, ben de yaptım" dediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.