TAM ATM ne demek? Açılımı nedir? TAM ATM'de hangi bankalar bulunuyor?

TAM ATM ne demek? Açılımı nedir? TAM ATM'de hangi bankalar bulunuyor?
TAM ATM projesi, yedi farklı bankanın katılımıyla hizmet veren bir girişimdir ve olağanüstü hizmet sunma hedefi taşıyor. Artan ATM talebine karşılık vermek amacıyla hayata geçirilen bu proje, bankaların maliyetlerini azaltarak daha verimli bir hizmet sunmayı amaçlıyor. Peki, TAM ATM tam olarak nedir? Hangi bankalar bu projeye dahil, ve işlem ücreti alınıyor mu?

Bankacılık sektöründeki yenilikleri takip ederken, TAM ATM tanıtımı yapıldı. Bu proje, 7 farklı bankanın tek bir ATM üzerinden hizmet vermesini sağlayacak.

TAM ATM NEDİR?

Sektördeki yedi farklı bankayı bünyesinde barındıran ve bugün 81 ilde 5000'den fazla ATM ile hizmet veren bir yenilikle karşı karşıyayız. TAM, üye banka müşterilerine masrafsız ve komisyonsuz işlem yapma olanağı sunuyor.

TAM ATM AÇILIMI NEDİR?

TAM ATM açılımı, Türkiye'nin ATM Merkezi şeklindedir.

TAM ATM'DE HANGİ BANKALAR VAR?

TAM ATM platformuna dahil olan bankaların, ülkedeki toplam ATM sayısının yüzde 36'sını oluşturduğu belirtildi. Aynı zamanda, Türkiye'deki toplam ATM işlemlerinin yüzde 40'ını bu bankalar gerçekleştiriyor.

TAM ATM bünyesinde, Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT gibi önemli bankalar bulunuyor. Hizmet veren banka sayısının ilerleyen zamanlarda artırılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.