Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçı ne zaman? Beşiktaş-Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçı ne zaman? Beşiktaş-Trabzonspor maçı hangi kanalda?
Futbolseverler, heyecanla beklenen Beşiktaş-Trabzonspor final maçını izlemek için geri sayıma başladı. Unutulmaz bir finale sahne olacak bu karşılaşma, Türkiye futbolunun en prestijli turnuvalarından biri olan Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibini belirleyecek. Beşiktaş ve Trabzonspor arasındaki bu büyük mücadele, futbolseverlere keyif dolu anlar yaşatacak. Peki, Beşiktaş-Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası final maçı ne zaman? Beşiktaş-Trabzonspor maçı hangi kanalda? İşte detaylar...

Süper Lig'de bu sezon beklentilerin gerisinde kalan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor ile kozlarını paylaşacak. Siyah-beyazlılar, kupayı kazanarak taraftarlarını mutlu etmek ve Avrupa Ligi'ne katılmak için sahaya çıkacak. Trabzonspor ise Süper Lig'i 3. sırada bitirmenin yanı sıra Türkiye Kupası'nı da kazanarak Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil etmeyi hedefliyor. Futbolseverler, büyük bir heyecanla Beşiktaş-Trabzonspor maçını bekliyor.

BEŞİKTAŞ-TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Beşiktaş ve Trabzonspor, 23 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:45'te Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşılaşacak. Kritik final mücadelesi, ATV ekranlarından naklen ve şifresiz olarak yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'TA EKSİKLER CAN SIKIYOR

Beşiktaş, finale önemli oyuncularından yoksun çıkacak. Sakatlıkları bulunan Amir Hadziahmedovic, Ante Rebic, Bahtiyar Zaynutdinov, Amartey ve Tayfur Bingöl, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Bu eksikler, teknik direktör ve takımın oyun planını zorlasa da Beşiktaş, taraftarının desteğiyle sahaya galibiyet için çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.